Drömmer om fina sommarnaglar...

Datum: 2010-06-23 Klockan: 17:27:17 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Jag älskar SNYGGA naglar. Mina går bara av och är aldrig snygga.

Jag får dessutom inte ha naglar på jobbet och att göra naglar när man jobbar i vården är meningslöst. De håller inte.

MEN semestern närmar sig och jag hoppas jag kan få en tid så jag får snygga naglar i sommar.

Så snyggt å jag känner mig så förbannat snygg...



Onödigt? Kanske men jag gillar lite flärd ibland och ska faktsitk ge mig detta i födelsedagspresent till mig själv så att säga...


Kommentera här 9 st

Kommentarer
Becca & baby

Jag älskar också att ha fina naglar!!!! :)



Jag har fastnat på 253 kr :/ Får se om det kommer igång igen snart, tråkigt att behöva kämpa så för den summan.



Kram!

2010-06-23 @ 18:37:09
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Johan

SV: Ja, försvinner någon sådär så är det väldigt jobbigt kan jag tänka mig... Usch, bävar för den dagen då det händer mig, hoppas aldrig det sker med de 2 riktigt nära jag har...



Samma här. Ibland skulle det vara kul att ha någon att göra något med... Jag har ju också vänner, men ingen här i närheten, okej då, goalballaget, men ja... Vi gör ju saker ibland, men det är ju inga man umgås med sådär jätteofta...



6 måader är ganska kort tid... Jag sa det faktiskt till A igår, om vi hade känt varandra lite längre och situationen hade varit lite annorlunda hade jag kunnat flytta ihop och förlova mig med henne nu... För så mycket tycker jag om henne. Hon tycker om mig med. Vi är väl mer eller mindre ett par, men än så länge inofisiellt eftersom att vi inte har träffats än. Det var det vi skulle ha gjort i helgen, men nu blev det inte så... Allt är ganska komplicerat och jag vet inte vad hon vill att jag berättar, så jag ska nog inte säga allt för mycket om någonting, men känner likadant för varandra, det gör vi. :)



Det skulle ju vara lite kul :) När ungefär tror du ni är häromkring då? :)

2010-06-23 @ 19:32:53
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Georg Hendrix

Hittade du någon? :D

2010-06-23 @ 21:22:19
Länk: http://georg.blogg.se/
Ellis

Hej!

Det är skönt när man kan känna sig fin, har oftast korta naglar på jobbet också, enklare så, försöker spara dem lite nu, men lyckas bryta några hela tiden.

Hoppas du har haft en bra dag!

Kram Elenor

2010-06-24 @ 00:42:06
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Susanne

Hej!!! Ja du fina naglar har jag dock inte mina är korta får aldrig långa dom går av eller så bits dom av. Läget med dig annars bra hoppas jag. Ha en trevlig midsommar. Kram Susanne

2010-06-24 @ 07:55:51
Länk: http://vejers.blogg.se/
mamma mindy

Godmorgon vännen.Ja det är snyggt med långa och målade naglar...lyckad ändå bryta naglarna när man mist ska göra det..Ha en skön sommar dag.kram kram

2010-06-24 @ 09:57:00
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Johan

SV: Ja, det känns bra. Kärleken är det inget problem med, den finns där, lika stark från båda håll, det är jag ganska säker på, men sen är det annat som spelar in och hindrar. Livet är inte lätt om man säger så... :( men förhoppningsvis kan vi träffas om 3 veckor ungefär :)

2010-06-24 @ 11:38:42
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Georg Hendrix

Du gjorde väl på rätt sätt?



Byggde du upp ett litet bås mitt på stadens största torg. Tog fram ett anteckningsblock och gick fram till alla gubbar, män och killar och frågade om de ville ställa upp på en undersökning. Givetvis kunde de inte säga nej..



De trodde säkert det handlade om det politiska valet. Sedan när du fått in dem i ditt bås frågar du: "Hur stor snopp har du i centimeter?" sedan frågan "Anser du det vara litet, normalt eller stort?"



Sedan drar du snabbt av dem byxorna och säger: "nämen, ojoj", tar fram linjalen och mäter den i "litet läge". Antecknar och lämnar båset. Sedan återvänder du och mäter i "stort läge". Anteckar och tackar för dig.



Allt detta för att vara snäll mot "tändsticksaskarna" och få det statistiskt säkerställt :D

2010-06-24 @ 13:28:28
Länk: http://georg.blogg.se/
Eva

Åh, de där naglarna var ju jättetjusiga.

Det är likadant här annars, mina går också bara av. Men på sommaren brukar de bli lite längre och starkare. All D-vitamin från solen kanske :-)



Sv: Ja, jag har full förståelse för att du har svårt att tro på det jag skriver om. Det är fullständigt normalt! :-) Jag skulle själv varit väldigt skeptiskt och snarare trott att den som skrev det var lite knäpp. Jag trodde ju inte ens på spöken när allt började hända.

Men, har man fått ett par sådana här rivmärken, då slutar man tvivla. Då inser man att det faktiskt finns sådana här "fenomen". Tyvärr. För mig blev det ju faktiskt en chock och det tog över ett år innan rädslan släppte. Men visst tycker man fortfarande att det är obehagligt och blir illa berörd. Så det känns som det är hög tid att gå vidare och försöka hitta nya metoder för att få stopp på eländet.

2010-06-24 @ 15:08:51
Länk: http://detspokar.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: