Karlstad.... bak och blommor....

Datum: 2010-06-05 Klockan: 17:48:31 Kategori: Allmänt

Snart får vi gäster... då ska vi grilla och njuta av en fin sommarkväll...

Var till Karlstad med M.... Skoj att vi hann de innan han åker.

Bakat lite mer.... Petit chouer... krans och bakelser som ska fyllas ikväll. mmmm




Det ska grillar både kyckling och kött.... klyftpotatis såser och sallad. Inga fel alls.









Vi ska verkligen ta till vara dessa underbara dagar. NJUTA. Vi vet hur de sista somrarna har varit. Det har varit en vecka... inte mer. Jag är glad att jag haft chansen att vara ledig. Njuta av barnen och Daniel... djuren. Dagarna. Känna energin återkomma. Orka. Leva. Se det fina. Orka fast allt inte varje dag är hundra. Det är så viktigt att ta till vara.

Vi har fått lite gjort här hemma och sådant uppskattar ju jag. Det är samma där, bara något litet är gjort så njuter jag.

Hoppas ni alla tar till vara på varann.... ta en dag i taget och NJUT.



Kommentera här 6 st

Kommentarer
- fly fly fly !

- härligt värre!

2010-06-05 @ 19:44:30
Länk: http://mereiforpresident.blogg.se/
Johanna

sv: Tack! :D

2010-06-05 @ 21:58:51
Länk: http://hallplatslyckan.blogg.se/
fru vargavinter

jag hittade tillbaka via min gamla blogg! surfade in där på skoj och kikade igenom lite gamla inlägg, såg en kommentar du skrivit där och hittade hit. :) får jag spara dig i min länklista så du inte rymmer igen? ;)



jo det går bra här hemma. fullt ös medvetslös och vissa dagar är mer grå än klara. energi och ork är bristvara ibland, men sen går det uppåt igen och allt känns så självklart underbart. föräldraskapet verkar vara en bergochdalbana av känslor och så lär det väl förbli gissar jag! imorgon har vi trippelkalas då vi firar frejas tvåårsdag och yla och vilda som fyllde ett år för två veckor sedan. som sagt, fullt ös! :) kram i sommarkvällen

2010-06-05 @ 22:01:43
Länk: http://fruvargavinter.wordpress.com
Pernilla

Vad fina blombilder =)

2010-06-05 @ 23:15:39
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Georg Hendrix

Hade en hård kväll här nere i Skåne igår. Väldigt rolig förutom en grej. Jag tror du kan tycka detta är en intressant frågeställning så jag kör och vill gärna höra din åsikt.



Frågan: Tre jämåriga syskon (med bara något år emellan dem) går ut med en massa kompisar på en ort där de flesta knappt hittar någonstans. Alla har trevligt men mot små timmarna vill några av kompisarna hem. Vännerna får med sig den äldsta brodern på sin sida och de jagar upp de övriga. De flesta går med villigt eller med kommentaren "nja.. jag har en tjej / kille på G, varför så bråttom?". I slutet är dock "alla" med. Den äldsta brodern går sist till hans syster (som är yngst) som står och dansar. Hon vill absolut INTE med hem utan dansa till klubben stänger oavsett vilka andra som går hem eller inte. Äldsta brodern överreagerar lite och skriker åt henne och säger att hon inte har något val. Det blir sedan ännu mer tjafs...



Systern anser sig själv vara relativt nykter, vuxen, vill bara dansa vidare och har inga tankar på något "mer" utav kvällen. Därför blir hon flyende förbannad på brodern och att han grovt överreagerar och tycker det är okej att andra går hem men hon stannar kvar.



Brodern anser att det är väldigt sent och att alla ska gå hem tillsammans. Då folk, de flesta, knappt hittar på orten känns det ännu viktigare SPECIELLT för attraktiva tjejer att inte virra iväg någonstans och att något händer.



Vem har "mest" rätt? :O

2010-06-06 @ 10:29:48
Länk: http://georg.blogg.se/
Ellis

Vilka härliga blombilder, hoppas det gick bra med allt bakande! =)

Kram

2010-06-13 @ 21:38:34
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: