Myror...

Datum: 2010-06-16 Klockan: 10:46:51 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Vi utkämpar myrornas krig... eller är det MITT krig vi utkämpar? Mot myrorna?

I hela mitt vuxna liv som husägare har mitt hem invaderas av myror. Tidigt om våren och på försommaren så kommer de svarta små liven och liksom bara knallar rakt in i vårt hem. Frågar inte om lov och verkar hitta alla bekvämma platser. Sängen, soffan och köksbordet och även datorn.

Idag hittade jag ett helt harem av  svarta myror under min ena soffa.... jag bekämpar och ringer Antisimex som år efter år sprutat. Och gör man detta så efter några ihärdiga år så blir det bättre. Den erfarenheten har jag. Detta hus är för mig nytt och jag har inte krigat färdigt mot armen med svartmyrorna. Jag kommer förgöra dom.

LER.



Jag utkämpar även ett annat krig. Krigen mot latmasken. Ni vet han som lätt flyttar in. Får dig att CHILLA lite för mycket och som snällt hälsar fettet och snasket välkommen. Han säger bara hej hej och öppnar dörren på vid gavel. Jag har fått latmasken på flykt. Jag vet när jag ska vila men jag vet också vad jag ska göra av min rastlöshet. TRÄNA. De går så bra. SÅ stolt. Jag KAN. Efter att ha lämnat August på fritids för årets HEMLIGA resa som är så hemlig så inte ens JAG fick veta VAR de skulle så åkte jag och tränade.


Bild: Syren

Hemliga resan ja. Första året vi bodde i Kristinehamn och de gav sig iväg åkte de till DEGERFORS... ler stort. August undrade vad det var för hemligt med de. Sveafallen. Han åkte bara "hem" tyckte han.


Bild: Jag...

Tränat, handlat, tvättar och förbereder för mat. Ska även sätta mig för att njuta av det underbara vädret. Läsa och göra lite kort. NJUTA av dagen. Ta vara på det som är bra. Njuta av energin som finns där inom mig. Ta vara på all bra energi som träningen börjar ge som stärker mitt hopp om ett bättre mående. Ett mående som gör att jag blir en människa som mår så mycket bättre och gör livet lite lite enklare för de som står mig närmast.


Bild: Pelargon




Kommentera här 6 st

Kommentarer
Cassie & Annie

Söt blogg du har!

Och väldigt fina bilder! :)

Titta gärna in på våran nya blogg!

Kram

Cassie & Annie

2010-06-16 @ 13:59:55
Länk: http://jaghjertadej.blogg.se/
Ellis

Lycka till i kriget mot myrorna och hoppas du har en fin dag!

Kram Elenor

2010-06-16 @ 17:37:10
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
mamma mindy

God kväll.Hoppas att du har haft en skön onsdag i sommar värmen som mig...Inget skoj med myror det slipper man när man bor i lägenhet..men det känns som det hör sommaren till..hihi..Ha en skön kväll.kram kram

2010-06-16 @ 19:44:53
Länk: http://blondis81.blogg.se/
soffie

usch å blä för myror det hade vi alltid då jag bodde ib radhus men nu bor jag på 3e våningen å då slipper jag dem,

fin bild på dej å blommorna:)

2010-06-16 @ 22:17:18
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Johan

Usch, myror är så äckliga...! Myrstackar är bland det äckligaste jag vet, ryser i hela kroppen när jag ser en, och då är det fasen inte av välbehag, och myror i huset är inget vidare det heller... Vi har myror här ibland, men inte sådär omfattande...



SV: Ja, det tycker jag vi kör på! :)



Nja, Ossy är nog inget jag skulle vilja se sådär absolut... :)



Hoppas dagen har varit bra även idag! :)

2010-06-16 @ 23:53:48
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Gustaf

Hej tjejen, använd rödcederolja, vi slapp problem efter det, vi såg det på rent hus, och har inte haft några problem sen vi använde det (Finns på www.rodceder.se) . ps. Fin bild på perargonen :)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: