Flytt

Datum: 2010-05-11 Klockan: 09:59:35 Kategori: Allmänt

Kläderna börjar komma tillrätta i nya byråer... EN till ska inhandlas. Känns bra. SNYGGT å prydligt ska de bli.



Kläder rensas... provas... å man inser att kroppen nått andra former. Kläder sälj även på tradera. Ett underbart bra sätt att få in lite extra money.

Det skapas ordning. en ordning jag söker i ett hem som är trångt och saknar förvaring.

Lite i taget. Lite i sänder tar det form. Hittas lörsningar.


Kommentera här 9 st

Kommentarer
suss

jo du therese, vet hur de är=).. här ligger kläder huller om buller för de finns inga hyllor i garderoberna, o barn lägger inte in då för dom vill inte hänga. men va fint de blir, som du påpekar, man får ta lite i taget o till slut blir de jättebra! o ungarna blir större=). kram på er

Ellis

Bra med lösningar, rensade ut nästan 3 säckar med kläder inför min flytt, men tror att de ska skänkas bort, orkar inte lägga ut alla på tradera! =)

Kram

2010-05-11 @ 10:39:56
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Becca & baby

Verkar som att du kommit igång med byråerna, snygga var dom :) Skulle själv vilja köpa nya byråer, men vi har garderober i sovrummet som hör till lägenheten så de får duga. Ska dock göra en liten vår-make-over i lägenheten. Måla om Isacs byrå, köpa nya krukor till blommorna och lite sånt :)



Är allt bra annars? :)

2010-05-11 @ 11:01:41
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Gurkiss Scrappande

Det är inte alltid så lätt att trolla fram bra förvaringsutrymmen när man har ett trångt hus. Vi har samma problem och jag vet inte hur många garderober osv vi inhandlat hehe Men det är skönt när man får ordning :)



Massa kramar <3

2010-05-11 @ 12:30:53
Länk: http://gurkiss.com/scrapbooking
Gurkiss Scrappande

Jag tycker inte att folk har rätt att yttra sig ang andras liv, hus eller trädgårdar. Mår man dåligt, barn är sjuka osv. Mycket kan komma ivägen för att man ska orka eller hinna med allt. Ingen ska dömma en för de.



Massor me kramar <3

2010-05-11 @ 12:34:07
Länk: http://gurkiss.com/scrapbooking
Gurkiss Scrappande

Priserna på cuttlebug varierar lite. Jag har den gröna "gamla" cuttlebugen och inte den vita och rosa. Även om jag absolut skulle vilja ha just den rosa... Men min gröna är super bra så den stannar :) Jag har inte råd att inköpa en rosa bara för färgens skull.



Tyvärr vet jag inte vart den billigaste cuttlebugen finns att köpa men det måste ju gå att googla på de kanske?



Kram kram <3

2010-05-11 @ 12:36:20
Länk: http://gurkiss.com/scrapbooking
Gurkiss Scrappande

Här går måendet allt mer bara neråt och neråt tyvärr och därför känns de inte som om jag orkar med ett skit. Men jag kämpar på så gott jag kan....



Hur är allt med er?



Hur är allt med dig?



Hoppas allt är fint.



Massor me kramar <3

2010-05-11 @ 12:37:33
Länk: http://gurkiss.com/scrapbooking
Gurkiss Scrappande

Tack super söta du för alla kommentarer <3



LO = Layout. Alltså dessa man gör med foton :)



Det är ingen fara gumman att du frågar. Det är bara att fråga på. Det är inte lätt med alla nya begrep och förkortningar osv. Jag vet jag blev helt vimsig av alla nya ord osv i början hua



Ja det hade varit skoj om vi bodde närmare varandra så vi skulle kunna scrappa ihop :)

Det är alltid skoj att scrappa med någon :) fast jag babblar nog mer än scrappar då asg



Läst nu att du ska ta igen dig idag.

Har det varit en jobbig tid?



Massor me tankar o kramar <3

2010-05-11 @ 12:41:13
Länk: http://gurkiss.com/scrapbooking
Johan

SV: Hur många lag som finns är svårt att säga. Det beror på hur man räknar. Det är ju FIFH, Malmö, Hammarby, IFAS, Stockholm och vi som är huvudlagen i Sverige, men så har ju föreningarna flera lag innom sig när det gäller spel. FIFH har ju som sagt Mighty ducks, som är deras A-lag, och Crocodiles, som är B-laget. IFAS har Dynamites, som är deras A-lag och Power som är B-laget. B-laget är vi egentligen mer jämna med, men nu var det ju A-lagen som var med i SM. Egentligen borde man ha ett B-SM också...

Så har vi Brukarhuset, även de från Stockholm. Det är gamla landslagsspelare och andra lite äldre spelare. Tror den äldsta är uppåt 60.

Göteborg har FSBU, en barn och ungdomsorganisation, som har främst ett damlag, och Mis, som är deras damlag.

Så sammanfattar man så kan man säga att på lägre nivåer, som vi egentligen ligger på, är det mixat killar och tjejer, men i elitlagen är det uppdelat tjejer och killar.



Man kastar sig inte på måfå. Man hör ju var bollen är. Det är det som är grejen. Så kan man fina och lura motståndarna på div. sätt, men man slänger sig aldrig på måfå. Du hör exakt var bollen kommer, och slänger dig däråt. Så kan man naturligtvis skruva bollen etc. så det blur svårare att ta den.

Som sagt, det är bara kul att komma ut såhär i vilket fall som helst, få de här hårda skotten på sig. Då vet man vad det handlar om och vad man behöver träna mer på. Vi har en bra bit kvar, men målet är att bli så bra som landslagsspelarna.



Det går bra för mig i skolan, ligger väl på VG i de flesta ämnen, G i några, men det är jag nöjd med. Man kan inte satsa på allt. Vissa ämnen får gå före andra.



Tyskland ska bli kul! :)

2010-05-11 @ 13:25:23
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: