Sjukskriven

Datum: 2010-05-17 Klockan: 16:49:13 Kategori: Allmänt

Gjorde något igår som gjorde så ont i kroppen. Vet inte vad som hände men det hände när jag steg upp. Som en nackspärr men ändå inte.

Har knappt kunnat ligga i natt... gjort så ont. Å jag fick inse att jag inte kan jobba idag. Trodde det skulle gå med piller men jag kan säga att de inte hjälper... idag något lite men jag kan inte köra bil när jag inte kan vrida på huvudet en gång.

Jag hade tid hos sjukgymnasten för träning idag och även fast jag hade ont åkte jag upp för jag ville prata med henne om detta. Hon hade inte tid att kolla igenom ryggen idag men det lilla hon hann med så tror hon att ett muskelfäste fått någon bristning. Så jag fick bara stretcha lite försiktigt och cyckla idag. Cyklade i en halvtimme och sedan gjorde jag lite andningsövningar. SKÖNT.

På onsdag när vi har yogan ska hon kolla igenom ryggen.

Jag har vidare träffat psykologen. En ny som jag fått eftersom min gamla gått i pension vilket i sig inte var en sorg då jag inte tyckte det gav ett skit. Jag var där i 1½ timme och jag lovar... de gav en hel del. Hon fattade... så jag ska tillbaka. Känns bra. Hon förstod vad jag vill veta och vad just jag behöver.

Lite pyssel efter att ha skrivit ut lite av alla de bilder Malou tagit på August och så antog jag Maj månads utmaning på Mazzarin.




Hämtade en bok med. Johan Theroins nya BLODLÄGE. Har inte läst på evigheter men nu fick jag en som ja känner att NU ska ja läsa så ska försöka hitta en ställning jag kan ligga i och börja om en stund. Blir hemma några dagar så det passade bra. Visserligen går värken upp i skallen men lite ska jag väl kunna läsa.

Mamma kom förbi och hämtade Isak med eftersom jag har svårt att röra mig och Selma var förståss med också. Tog lite bilder. Min goa mamma... ÄLSKAR DIG!!!



BILD: Mamma med Selma.

   
BILD: Djuren... Isak... Arwen och Baylies.


BILD: Selma har somnat på mormors bröst.... Selma är en liten sötnos till hundvalp...


Kommentera här 5 st

Kommentarer
Pernilla

Tack =)

2010-05-17 @ 19:27:09
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Pernilla

Tack, det hoppas jag med!!



Hur är det annars, mår du nått bättre?

2010-05-17 @ 21:01:46
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Mallamousan

Åhh vilken fint kort, IGEN!!! :) Japp det var den tilltänkta ponnyn till August som jag var och provred idag. Hon var ganska liten så jag kände mig stor, men hon orkar bära upp mig utan problem. Hon var ganska pigg idag men jag tror hon skulle passa perfekt till August. Väldigt snäll att ha med och göra! Hon som har henne har själv en liten tjej på några år som väldigt gärna pysslar med henne lite gran! Ska test rida henne nån mer dag framöver! Men jag ska nog säga att jag vill ha henne till August! :)

2010-05-17 @ 22:25:28
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Johan

Ajaj, jag hoppas det blir bättre snart! Låter inte kul i alla fall... :(



Vad handar boken om? :)



SV: Det är ju bra att fler håller med dig i alla fall. Det är som med han som har hand om anställningen för min assistent. Han har ju tjafsat och hållit på hela 1:an och 2:an. Alla är på vår sida, ingen håller med honom. Det är skönt.



Det kan nog vara grymt bra skulle jag tro! Speciellt för de på Försäkringskassan. De borde prova att vara blind eller sitta i rullstol en dag för att verkligen se hur det är och var problemen ligger. De måste ha mer förståelse. Nu sitter de bara där och beslutar, men i praktiken vet de inte vad besluten innebär för individen, bara att det är så det är bestämt att det ska vara.



Det var trevligt i Tyskland! Kommer upp ett inlägg om det så småningom... :)



Kram!

2010-05-17 @ 23:02:17
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
cicci

krya på dig gumman!

2010-05-17 @ 23:37:47
Länk: http://[email protected]
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: