Vänskap

Datum: 2010-11-01 Klockan: 09:30:39 Kategori: Allmänt

Vänskapsband kan både va starka och oerhört sköra.

Med Anna är den stark. Vi finns alltid där på något vis fast vi har över 20 mil mellan oss.

Kontakten finns alltid fast vi inte ses så ofta. Allt för sällan. Men livet kommer emellan men ändå, Anna är en av mina bästa och näramste och framförallt äldsta vänner.

Med Anna behöver man inte vara någon annan och man respekterar varann för dennes åsikter. Aldrig att man klankar ner och eller tror sig vara mer än den andre. Vi är vi, jag är jag och Anna är just Anna. Det är så härligt.

Att vi har skoj tillsammans är också så kul. Skratten.

Familjerna som fungerar tillsammans. Å dessa barn. Dessa underbara fina ungar. Jag tre, Anna tre. De har alltid funnit varann också. De bara ÄR tillsammans.

I helgen var bara Albin med. Vi besökte på lördagen Fängelsemuseet i Gävle. Det är en upplevelse jag rekommenderar. Här får man se hur det var sen tidigt och ända till man stängde det nyare fängelset 86. Celler och en historia. Barnen fångades och guiden var SÅ bra. Alla blev fängslade av han berättelser från förr och även hur det ser ut ute i världen idag. Har niv ägarna förbi Gävle gör ett besök på museet vid slottet i Gävle.

Tyvärr kan jag inte visa de bilder vi tog eftersom de inte får publiceras. Jag kommer dock lägga ut på byggnaden utanför när jag är hemma.

Vidare besökte vi SJ tågmusee... lika detta är också oerhört spännande att se tågen från dåtid till nu. Att maken hittade en å annan spännande skylt från kristinehamn gjorde än mer spännande.

Vi pratade även mycket om Annas hus. 500 år gammalt med mycket historia. Bilder? Jo men var blev de av. Minneskortet spelade oss ett spratt och de försvann. Var de någon mening bakom? Efter att ha sett foton från 1800 talet på huset med dess människor och historia ville de kanske inte bli med på bild offentligt. Men jag är så glad för de berättelser Anna och Magnus delar med oss. Huset har en historia och en själ och jag finner alltid ett lugn i dess otroligt fina miljö. Det är en idyll på så många vis.


Kommentera här 2 st

Kommentarer
Johan

500 år! Kan du beskriva huset? :)



SV: Okej, så det är så sent ändå alltså.. Hade för mig att det var tidigare...



Nu kommer hon antagligen inte hit pga. allting, men jag hoppas av hela mitt hjärta att detta ska bli bra igen, annars vet jag inte vad jag gör... :(



Det är bra, ge inte upp! :)

2010-11-01 @ 11:11:38
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Johan

SV: Jag har nog aldrig mått så dåligt som jag har gjort den senaste veckan, inte ens när jag började se sämre. Det här måste bli bra, annars... Nej, jag vet inte vad som händer annars, det går inte att tänka så, det finns inte, allt är bara svart då... :(



Ja, jag tror du har nämnt det där med själen någon gång tidigare... Låter ganska mysigt i alla fall! Lite likt vår sommarstuga, fastän att den bara är drygt 100 år gammal och inte har lika lågt till tak. Det är mysigt där också :)



Polerna har smält, men de smälter snabbare nu pga. uppvärmningen. Sen om uppvärmningen beror just på det jag skrev, eller om det helt enkelt bara är så att det blir varmare på Jorden utan någon speciell anledning vet man inte. Jag tror i alla fall vi har en del i all påverkan som sker. Inte allt, men en del.

2010-11-01 @ 13:19:07
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: