Melatonin

Datum: 2010-10-16 Klockan: 17:12:52 Kategori: Allmänt

Jag tänker på alla som har sömnproblem.

Många barn med Autism lider av just detta. Man kan då få Melatonin utskrivet.

Detta läkemedel är ofta nödvändigt för att man ska komma till rätt med sömnen. Det är ett dyrt läkemedel och många har börjat skicka efter detta via nätet från andra länder.

Saken är att man nog bör tänka till lite innan. Andra länder har inte alls samma hårda regler som vi i Sverige ställer på läkemedelstillverkning. Man är så rädd att ge sitt barn sömnmedel i form av Theralen men man sänder efter mediciner från ett annat land utan att blinka.

Även om läkemedlet har samma namn så kanske de inte alls är det du får i din förpackning. Du har inga som helst garantier och hur läkemedlet har tillverkats vet du inget om. Men ändå gör du detta utan att blinka.

Många tänker inte ens på att man gynnar en kriminell verksamhet. Varför? Den tillverkning är inte alls tillåten. Medicinen tillverkas inte efter de regler som är tillbörlig. Kanske tillverkas den i en gammal nedlagd färgfarbrik och smugglas sedan mellan länderna. Man tjänar enorma summor pengar på denna handel, man tjänar ungefär 25% mera på dessa illegala läkemedel än på våra mest kända droger.

Jag tycker det är skrämmande att det finns föräldrar som gör detta utan att tänka på hur det kan påverka mycket mera än våra barn. Man tycker inte de är okej att vara kriminell i annan mening men detta är tydligen okej.

Jag anser inte att de är de... de är skrämmande. Du kanske rent av betalar för sockerpiller och det ger många stora summor pengar. Inte får barnet den hjälp den behöver heller då.

Kolla in detta klipp:

Läkemedel


Kommentera här 2 st

Kommentarer
Mia

Viggo äter Melatonin och det har hjälpt honom oerhört (på recept fr dr såklart)

Kram

2010-10-16 @ 19:55:00
Länk: http://www.miasuniversum.blogspot.com
Georg Hendrix

Det förstår inte folk.



Ligister, maffior och annat livnär sig på att sno saker och sälja vidare. Men om ingen köper deras varor så slutar de ju.. Jag menar. Vad ska en "fattig" ligist med 2000 IPods till som inte går att sälja vidare?



Om man bidrar med olagligheter ska man inte klaga heller när det går åt h**vete för vårt samhälle.

2010-10-17 @ 20:37:18
Länk: http://georg.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: