Sverige Demokraterna....

Datum: 2010-10-28 Klockan: 21:35:42 Kategori: Allmänt

... en tanke kom å jag fångande den...

Hörde att SD inte kommer att bli inbjudna på Nobel middagen/festen. Man anser att de inte har där att göra. Man vill inte beblanda sig med människor med deras åsikter.

Jag kan hålla med. Inget så. Jag är inte Sverige demokrat men det är mycket som de utesluts från, man vill inte ta i dom med tång. Man driver med dom..

Är de inte diskriminering att stänga dom ute?

Är de fortfarande inte lite att inte möta problemet?

Jag tror fortfarande på att man ska bemöta dom.... för att låta dom synas och höras. Låt de visa sina åsikter så alla verkligen får veta vad de står för. Nu tror sig alla veta.

Nåja... vad anser ni?




Vidare såg jag coops reklam om att man skulle köpa deras svenska husmanskost.... de använde ett ord före...jo den genuint svenska husmanskosten... de de gjorde reklam för va TACCOS.... ja nog för att vi äter taccos ofta och mycket i Sverige men att de ska vara GENUINT svenskt? Hrm... tror inte min gamla mormor hade vetat vad de var om hon levt. de mest utlänska hon lagade var väl koldolmar och de trodde hon väl va svenska... Va detta en reklam med IRONI? Eller?




Kommentera här 18 st

Kommentarer
Johanna

jag har hört att inga av partiledarna är bjudna i år =)

2010-10-28 @ 21:42:39
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

nej men han räknas som stadsminister inte partiledare. jag vet inte, jag bryr mig inte om den där skiten iaf tycker det är överskattat att ha en sådan stor fest för de kommit på bra saker.

2010-10-28 @ 21:59:33
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

synas och hörs tycker jag de gör i alla fall. Det är dem duktiga på. Hur de agerar på den nivån får de sköta själva.

2010-10-28 @ 22:05:49
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
soffie

orkar ej läsa om mer politik så jag hoppar över ditt inlägg om det,men tacos mums va gott handlade på mej

av detta erbjudande de har på coop :)men haha svenskt det va ju att ta i:)

guu så dumt

2010-10-28 @ 22:19:00
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Ellis

Inte bra att stänga ute, då får de mer sympatier, bättre att folk får upp ögonen för hur de verkligen är!

Kramar

2010-10-28 @ 22:19:19
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Johanna

Ja jag tycker de syns i media var och varannan dag. De får ju uppmärksamhet varje gång de blir stoppade. så de syns ju då!

2010-10-28 @ 22:33:08
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

deras åsikter har nog kommit fram eftersom folk röstat på dem. annars hade de knappast kommit in i riksdagen

2010-10-28 @ 22:40:59
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Då passar de ju in bra på det dem själva röstar på om de inte vet vad de röstar på.

2010-10-28 @ 22:46:24
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Nina

okej det SD står för det kan inte jag ställa mig bakom, men absolut låt de få framföra sina åsikter. Det blir bara fel att stänga dem ute, de är mycket möjligt att de får fler sympatisörer då.

Låt dem visa sin egen dumhet, det är det som fäller dem. Och kanske borde de andra partierna lyfta deras frågor. Intresset och behovet finns, kanske borde man se över dessa frågor. Självklart med ödmjukhet och respekt för alla människor.

Johanna

Håller med dig, det hade varit bättre de rösta på något av de andra som har lite mer sunda åsikter.... man kan ju hoppas folk får upp ögonen för sd nu vad de egentligen går för så de gör bort sig å folk slutar rösta på dem!

2010-10-28 @ 22:55:41
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Barnens Hjältar

Jag tycker det hela har skötts extremt dåligt ang SD. Diskriminering JA, demokratiskt? NEJ

2010-10-28 @ 23:00:01
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Anneli - A'la Foto

Jag håller med dig om att man ska låta Jimmie o gänget få göra sig hörda för rätt som det är klantar sig i sitt eget klaver liksom...det är vad jag tror!

Och ang. reklamen så har jag också sett den och reagerade först men sedan är det väl så att tacos är lite som vår tids husmankost...varje hem äter det en gång i veckan....nästan alla i alla fall!



Ja, bilder är roligt! Roligt att fotografera, skapa i datorn och bara njuta med kameran!

Visst är det härligt med bilder som tilltalar en och som har underbara uttryck! Sånt letar jag alltid efter! Jag är så glad att du gillar mitt uttryck! :O))

2010-10-28 @ 23:15:33
Länk: http://alafoto.se/blogg
Johanna

till valet 2010 hoppas jag de bjuder in de i debatterna, de måste de nästan göra eftersom de är i riksdagen, så folk får höra vad de inte tycker och tycker och inte kan om allt annat

2010-10-28 @ 23:22:35
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Fru W

Jag är inte SD men de har några saker i sin politik som jag tycker är bra och som alla andra partier kan ha nytta av. Bara för att de uttalar sig så mkt om invandrare så har svenska folket stängt ute dem? Här i Sverige har vi demokrati och varje människa har rätt att få säga sitt, får man inte det är det diskriminering. Invandrarpolitiken är katastrof enligt mig (och många som inte vågar erkänna det). Meningen med den från början var ju att vi skulle ta hand om dem som inte kunde återvända till sitt land, och det är rätt! Men de som kommer hit för att leva det goda livet bara och utnyttja systemet är fel. Bäst att säga att jag inte är rasist på något sätt för jag har många vänner som är invandrare, men de som gör fel eller begår brott ska ut! Det har ju blivit så att vi inte klarar att ta hand om dem som verkligen behöver detta land för vi betalar alldeles för många som sitter på kåken! Min åsikt och den står jag för!

2010-10-29 @ 09:40:22
Länk: http://mamablues.blogg.se/
Georg Hendrix

Att förbjuda SD kan (som hänt med mycket, många gånger förut) göra dem "föbjudna" vilket lockar många.. röstare. Vanligtvis borde de låta SD få prata.. jag tror knappast de kommer skapa en negativ revolution (eller något) bara genom att prata.



Men jag vet inte om de borde gå till "nobelmiddagen". Det är väl ändå "eliten" som ska vara där? Dit hör knappast SD... :P



Tacos må inte vara svenskt, men antagligen det bästa som någonsin kommit från Mexico :)

2010-10-29 @ 16:41:39
Länk: http://georg.blogg.se/
anne

Nobelmiddagen är nu inget politiskt event utan en vetenskaplig och akademisk sådan, så vad SD skulle ha där att göra över huvudtaget kan jag inte se.

2010-10-29 @ 22:07:52
Länk: http://annnne.blogg.se/
Maria

Den här vuxen "mobbingen" mot SD gynnar dem bara, de kommer att få ännu mer röster i nästa val om detta fortsätter.



Det skrämmer mej mer än att SD har kommit in i riksdan, det är oansvarigt och inger inget förtroende alls för våra andra politiker...



Blev det kaos vi detta valet pga SD så är det inget mot vad det kommer att bli vid nästa val, då ska en ny stor generation ungdomar rösta för första gången och vad majoriteten av de tycker vet vi ju redan...



2010-10-31 @ 11:40:56
Länk: http://tidsfrdriv-m.blogspot.com/
Johan

Jag håller med dig. Bemöt dem. Annars hamnar vi ju där med fördomar och tjafs. Folk tror sig veta vad de står för och utgår från det. Sen är det inte säkert att de skulle ändra åsikt bara för att de får höra Tex Jimmie Åkesson tala för sitt parti. Många skulle nog tycka att han bara snackade skit och fortsätta att tro på det man trodde om dem innan, men vissa kanske skulle få en klocka att ringa...

2010-11-01 @ 10:50:46
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: