Drömmar

Datum: 2010-09-29 Klockan: 18:43:19 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Jag har drömmar.

Någon försökte för ett tag sedan förminska mig när jag sa att jag ville. Skulle jag verklgien palla? Klara av? Var de rent av något för mig?? Jag hur vet man innan?

 Medan andra säger klart du KAN... detta fixar du. Positivitet. 

Så ramlade jag återigen över något som jag velat. Som jag faktiskt inte vågat. Något jag brinner för. Så nu tänker jag våga. Leva en dröm och kanske rent av få lite mening igen. En utmaning som kan leda till något. KUNSKAP.

Jag behöver lite att ta tag i. Lite som gör att jag känner att jag faktiskt KAN och behövs.

Jag behöver få VÄXA.

Å jag ska visa de som inte tror på mig.

Utbildning är gratis i Sverige. Tänk vad förmånligt vi har de. Vi får bekostade utbildningar av staten samt kommunen. ( Vissa anser det inte gratis, men jo utbildningen ÄR gratis. Det som kostar är om du behöver pengar till ditt uppehälle. Det är en HELT annan sak. )

Nåja... jag håller nu tummar för att förverkliga en liten liten dröm jag har. Å jag hoppas jag fixar detta och kommer in. Ja jag har sökt en utbildning.


Kommentera här 12 st

Kommentarer
Johanna

Håller tummarna för dig :)

2010-09-29 @ 18:57:47
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Efter igår lade jag ner det, helt. ringde hans mobil på jobbet, då hör jag hans röst på svararen men den presenterar sig som niklas...och jag sitter där som ett fån och min kompis och jag försöker förstå. Till slut skickar jag ett sms om att jag känner mig förvirrad. får svar av han att han glömt mobil hemma att han heter både per och niklas, man heter väl antingen eller eller?! en ganska viktig detalj och berätta annars?! och att han var trött vi får ses en annan dag och höras imorgon (som idag då) jag var arg som tusan blev en del sms, men han verka inte förstå jag var förvirrad,m han var ju trött och förkyld..... Har inte hört av honom idag! Och det är nog lika bra. kan man inte ta en sådan pass viktig diskussion så bör vi nog inte ens ses mer.



Annars är det bra med, mig lite trött bara. Hur är det själv?

2010-09-29 @ 19:02:34
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Ja absolut men då får man använda hela namnet, inte per ena dagen och niklas andra...lite förvirrande, varför säger man inte en sådan sak när man börjar ses?! Nej, sånt orkar jag inte med.



jobbigt med din hals, inget kul alls :(

2010-09-29 @ 20:35:37
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Ja det är lite skumt hur det än är. Jag är glad jag var med min bästa vän då som kunde hjälpa mig genom, det förvånade, förvirrade och arga.... så för bli lugn spela vi yatzy :)

2010-09-29 @ 21:14:32
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Ja det är verkligen bra... vad skulle man göra utan bra vänner?=)

2010-09-29 @ 21:19:47
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Ellis

Lycka till med att komma in på utbildningen! =)

Jag har varit trött och seg i kroppen, ont i skallen ikväll dessutom men kämpar på och pysslar!

Hoppas det känns bättre för dig snart!

Kramar

2010-09-29 @ 21:29:43
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
cicci

å grattis va roligt, Håller tummarna och hoppas du kommer in!

2010-09-29 @ 23:17:09
Länk: http://cicci79.blogg.se/
DONKEN- 2barnsmorsa 2 be

åh, grattis! jag hoppas innerligt att du kommer in. Min dröm är att bli inredare så jag pluggar till det nu på distans. man ska våga, man ska söka, man ska bara, helt enkelt. :)

2010-09-29 @ 23:38:02
Länk: http://donkens.blogg.se/
Mia

Tror att man ska sluta samla på sig de där energitjuvarna och de som faktiskt konstigt nog inte verkar vilja en väl - inte ens vissa man varit vän med länge som helt plötsligt verkar avundsjuka och missunnsamma! Du gör rätt, lyssna på de positiva, de som ger dig energi vadän du "hittar" på i livet, som tror på dig för att du är du!!



Har själv rannsakat både mig själv och mina vänner genom åren, vissa "gamlingar" har jag kvar, vissa har fått gå med mina strykningar eller har helt enkelt strukit sig själva, kvar är de bra, inte nödvändigtvis att vi tycker samma eller inte har diskussioner, det är inte ja-sägare jag vill ha som vänner, men att de tror på mig och att de är riktiga vänner så som jag försöker vara för dem!



Håller tummarna för utbildningen, det fixar du tror jag, om det är tufft får du fråga i ditt positiva nätverk :-D

2010-09-30 @ 13:14:55
Länk: http://fredthevov.blogg.se/
Linda

Lycka till! Vad har du sökt för utbildning? Jag tror definitivt du fixar det. Finns viljan fixar man det mesta. Värre är det med mörkret för usch vad trött jag är nu på kvällarna.

2010-09-30 @ 20:59:03
Länk: http://wondergirl-bloggen.zoomin.se
RäddaMamman

Vad spännande för dig med något helt nytt. Funkar det inte så har du provat och vet då med säkerhet att det inte var något för dig. Då behöver du ju inte tänka på det och gå vidare mot andra äventyr, eller hur! Mina varmaste lyckönskningar till dig.

Johan

Jag står bakom dig Tess, det vet du! :)

Vad är det för utbildning du har sökt?

2010-10-05 @ 14:29:11
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: