Underbart....

Datum: 2010-09-30 Klockan: 20:57:28 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Så nöjd med min dag. Sprudlande energi sprudlande väder och människor som är värda att ha runt sig. Som verkligen inte tar energi utan GER.

Möten....

Jag är så glad att jag börjar få några runt mig som verkligen inte tar min energi utan att jag ens märker det eller som jag håller fast vid för att jag tror att jag måste.

Att jag mött personer som faktiskt inte måste mäta sig mot mig utan som respekterar just mig. Som inte måste bevisa något utan som är sig själva.

Jag har över stock och sten vilse bland kantareller skrattat i flera timmar med en helt underbar människa. Jag har mycket att tacka vår Malou för.... HON ger energi och hjälper mig med August.... å hon har gett mig chansen att möta andra människor runt henne som jag är glad för. Hon ger oss POSITIVITET på ett sätt unte många kan.

Aldrig har det gått så enkelt att rensa svampen som idag och sedan bara hoppa i nya kläder och med ny energi åka med världens bästa M till Karlstad.

En toppen dag... å idag skulle vara POSITIVA dagen... imorgon kommer återigen en ny dag.......... å jag ska må gott.

Tack Tess för att du säger ifrån... TACK för att du är du. TACK Tess för att du lever. Det trodde jag inte för ett tag sedan och för någon vecka sedan krossades jag återigen. Nu är jag på G... jag ska inte låta någon sätta sig på mig. Jag duger som jag är och jag är bra...

Snart ska jag lägga mig och njuta av ensamheten då maken är iväg på övning. Det är okej... jag ska läsa. Sedan ska jag soooova.... Imorgon ska jag packa till August.... köra sakerna till Malou där han ska tillbringa sin helg vidare blir det att packa till mig och pyssla lite och så iväg och jobba helgen.... å vidare ska jag tillbringa helgen med M.... Bästaste...

TACK.... jag är tacksam...




Kommentera här 5 st

Kommentarer
Marcus Å

Ja, det är inget bra program. Vad gör du annars idag då?

2010-10-01 @ 09:34:15
Länk: http://slipsens.se
Mallamousan

Wow, vilken energi jag fick av att läsa detta!! Va glad jag blir!! Tack, tack!! :)



Nästa gång följer nog jag med och håller koll på er! ;) hihi

2010-10-01 @ 09:37:08
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Lena

Hej svejs!

Vad glad jag blir av att läsa att du gillade sällskapet! Det värmer! :) Jag tyckte mycket om mitt sällskap i skogen också, men det tror jag nog att du märkte! Vi gör det snart igen tycker jag! Kram!

RäddaMamman

Det går upp och det går ner..det där känner jag mer än väl igen....Skönt att det är uppåt. Håll dig kvar där och rata alla negativa tankar. Lätt va? ;-)

Johan

Ja, haha, det var tur att ni hittade hem sen till slut! :)



Precis vad jag har sagt hela tiden. Var stolt över den du är, du är bra precis som du är! :)

2010-10-05 @ 14:33:07
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: