Skapa

Datum: 2011-04-21 Klockan: 10:35:13 Kategori: Hemmet

Varit och handlat färg. Många bud hur man ska gå tillväga för att måla möbler. Jag får helt enkelt prova mig fram. Blir de åt helvete så får de bli så.

Tallrikshyllan och fönstret jag köpte igår får bli det jag börjar med. Sedan har jag två lådor som min man snickrat för många år sedan som är en bra förvaring samt något att även sitta på. Dessa två ska målas vita och få nytt tyg så tror jag de blir användbara uppe på den nya våningen så snart det blir klart.

Jag ska även måla mitt vardagsrumsbord. Men det är en senare sak. Hade velat måla mina indiska möbler vita men inser att det blir aldeles för mycket jobb. Träet i dessa möbler innehåller enorma mängder fett som gör att det är svårt att få färg att fästa så det krävs enormt underlagsjobb. Med sex stolar ett bord och en köpmansdisk så NJA jag har nog varken tid eller tålamod där är ja rädd.

Jag börjar därför i liten skala. Kanske inte ens tycker de är skoj.

Jag pysslar en del nu och sitter just nu med massa gammalt skrot och sådant och gör en LO med Jay Smith. Får se om jag hinner klart då jobb väntar. Jobbar ikväll och vidare imorgon för att sedan vara ledig helgen. SKÖNT. Hela stora familjen på plats denna Påsk. Har till och med pyntat lite hemma.




Kommentera här 4 st

Kommentarer
Barnens Hjältar

Kul :-)

Jag har hamnat på blog.esses förstasida idag, det känns ju kul. Ganska långt ner iofs men det kanske ger några nya läsare i varje fall.

Ha en fin jobbkväll då!

2011-04-21 @ 10:46:27
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Barnens Hjältar

Senaste veckorna har jag haft mellan 150-220 per dag. Fick en länkning hos en stor blogg när jag vann en tävling så då fick jag helt plötsligt 400 men det trappades ner efter det.

2011-04-21 @ 10:54:22
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Petra-Lantlig charm

Hejsan!!

Jag tog inte kvistlack på bordet utan ruggade upp ytan bara. Fast bordsskivan spacklade jag över hela och slipade försiktigt sedan innan jag målade.



Ang dina indiska möbler så är det förmodligen vax på ytan och visst är det lite jobb att ta bort det men det ska räcka med att slipa och sedan bara att måla.



Läste faktiskt igår på en blogg att man kan använda spärrgrund istället för kvistlack. Fast det har jag aldrig provat själv men ska nog göra det på lite större möbler i framtiden som måste kvistlackas!



Fick massor av energi igår så jag målade tills ögonen inte orkade vara öppna längre, hihi!



Ha en underbar dag!!!



kram

2011-04-21 @ 12:55:02
Länk: http://lantligcharm.se
Mrs D

mycket att stå i! ^^ fin plantering

2011-04-21 @ 21:48:11
Länk: http://trustmedarling.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: