Skrattar....

Datum: 2011-08-14 Klockan: 16:19:35 Kategori: Allmänt

Fan va bra detta är....






Ja måste säga att Robert Gustavsson e underbar.


Kommentera här 2 st

Kommentarer
Johan

Haha ja, han är ganska bra faktiskt :)



SV: Ja, det skulle jag också på ett sätt, men detta är något utöver det vanliga, något man inte får någon annan stans. Det är grymt och det är lyx. Mamma sa att hon nog skulle bli lite förlägen sådär, när alla är så uppassliga och så. :)



Jocke förklarar ju en del, men så skapar jag ju egna bilder i huvudet, precis som med allt annat. Kanske stämmer de, kanske inte alls. Man tar in från alla andra sinnen och slår ihop dem till en visuell bild av det hela. Man får en känsla för platsen man är på, utan att behöva använda det visuella.

Vissa saker är mindre kul. Det där med att välja utflykter och så är faktiskt ganska svårt, för, som förra året, när vi mestadels bara satt på en buss/båt, då fick jag inte ut så jättemycket. Då åker man ju bara förbi och det blir mer som att "jaha, det var det det", men här, när man går mer till fots, skapar man sig mer en egen bild av det hela, som jag skrev, med stämningar, ljud, ekon, dofter etc. innan man pusslar ihop dem och slår samman dem med det visuella, som bara existerar i min idévärld, som Platon skulle ha uttryckt det.

Man jag blir så glad när du säger så, tack! Du vet att jag inte har haft det lätt på senaste, men jag gör så gott jag kan och att komma ut såhär, det är så kul! :)



Jag gissar ändå att du ser relativt bra, även utan glasögon och trots att du säger att du ser suddigt? När jag såg som bäst såg jag 10%, men det tyckte jag var bra. Det är det ända jag har att referera till. Att man kan se saker på flera hundra meters håll, att det lyser i et tfönster och att någon rör sig där inne tex, det känns smått ofattbart. För så långt såg ju aldrig jag. Jag såg ganska långt, tyckte jag, men inte så jag såg detaljer på så långt håll...



Ja precis. Man måste acceptera läget och se det positiva ur den synvinkeln. Man tjänar ingenting, absolut ingenting, på att förneka det och "låtsas" vara som alla andra. Då förstör man bara för sig själv. Jag ska dock inte förnela att det var jobbigt att tappa synen, det tar på psyket som f*n, man tror inte man ska klara någonting och allt är förstört, men det är det inte. Man lär sig leva med det, man lär sig vardagliga knep för att klara saker och ting, saker varken någon annan eller man själv tänker på, men som faktiskt hjälper till. Precis som jag sa till damen där, man lär sig leva med det, man klarar det mesta, bara man själv vill. Sedan är det klart att det är skitjobbigt att inte kunna ta MC/bilkörkort, det är nog det som känns mest. Att aldrig kunna känna den friheten, att kunna åka var man vill, när man vill, att själv ha kontroll över fordonet. Det måste vara en härlig känsla...



Nej, London har ju inga kristallkronor, men de ligger lika djupt under marken och tunnelbanetågen låter ungefär lika mycket. Tillgängligheten är kanske inte heller den bästa, så jämför man Ryssland och London vs Stockholm, så är nog Stockholm mest tillgängligt, men finast är Ryssland. Moskva ska ju vara ännu finare säger man ju...



Ja, det gäller att ta tillvara på vädret nu medan det ännu finns kvar här hos oss :)



Jag vill också iväg. Vill träna, men är förkyld. Kroppen vill träna, men huvudet är förnuftigt och säger nej. Så idag blir en lugn dag, framför datorn gissar jag.

Hoppas du också får en fin dag vännen :)

2011-08-15 @ 08:56:03
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
AnnaPanna

Kan inte annat än att hålla med!!!!! :D

2011-08-15 @ 17:10:42
Länk: http://annapannis.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: