Blogg

Datum: 2011-12-05 Klockan: 07:57:10 Kategori: Kropp å själ/ADHD



Det händer inte mycket på bloggen.
Det är totalt stopp i hjärnan och datorn har knappt fått någon tid överhuvudtaget.
Jag har jobbat och jag har umgåts med människor.
Jag vet inte.... men ibland är det faktiskt viktigare att göra annat än att sitta vid datorn. Vi sitter allt mera. Jag sitter mycket. Men sista tiden har jag inte alls haft lust med blogg eller FB.
SKÖNT.
Veckan som är kommer innehålla en hel del. JOBB.... sedan är det julbord med jobbet på onsdag. Har faktiskt inte gått på flera år. Har inte känt mig delaktig. Utanför. Inte så skoj att gå ensam. Leta efter de andra som ått tillsammans. Så jag har låtit bli att gå.
I år ska jag gå. Har i alla fall sällskap. Men jag vet redan att utanför är man. Tyvärr.
Nåja. Jag bryr mig inte längre. Jag har ju taigt beslut att ta mera plats där jag vill ta plats. Jag jobbar hårt för vänskapen jag har. Så får resten vara. Man får acceptera sin plats ibland.
Bloggen känns trög. Ingen större anstorming så därför får det vara till intresse uppstår.
Jag vill umgås med människor. Jag vill få ut min kunskap. Jag vill hjälpa. Jag vill inte bara sitta såhär.
Nu ska jag köra August till skolan. Sedan blir de pyssel en stund.
Bild: Julkort... att ge bort.

Kommentera här 3 st

Kommentarer
Emelie - Mamman som älskar vitt

Tack!

Visst är de fint med gamla pallar man fixar upp:) du får kolla vart du har furupallen.



Okej, ja jättefin lussestämpel alltså:)

kram!

2011-12-05 @ 09:42:36
Länk: http://njutensmula.se
AnnaPanna

Bra att du går på julbordet. Det brukar ju bli trevligt när man väl är där!!



har du gjort det där kortet? Såå fint!! <3

2011-12-05 @ 11:08:13
Länk: http://annapannis.blogg.se/
Johan

Jag håller med dig. Ibland är annat än datorn viktigare. Så har det lite varit för mig hela hösten, även om jag har suttivt vid datorn en hel del också. Förstår inte hur man klarade sig utan dator förr. Inte mobil heller. Min har varit ur funktion nu i några dagar och man känner sig verkligen helt off då. Självklart visste man ju inte om något annat tidigare när all elektronik inte fanna, men nu... det skulle inte funka utan. Snacka om att vi har blivit beroende!



SV: Tvångssyndrom nämde du där, ODD, är inte det OCD? Har haft noll kunskap om det tidigare, men de senaste veckorna har det dykt upp på lite olika ställen, senast igår på campus. Fast OCD kanske är mer tvångshandlingar än tvångstankar, mer åt beteendehållet?

Fast... Det du skriver om OCD känns inte alls som det stämmer med vad jag har hört och läst nu på senaste..? Är jag helt ute och cyklar må hända?



Ja precis, Tintin som tecknat på TV. Grejen är bara att jag inte är säker på om de vi pratar om är samma versioner, för av vad jag har läst så kom de jag syftar på precis i början av 90-talet, men det kan ju vara fel. Bra är det hursomhelst, riktigt bra! Har hört flera som har sett Tintin på bio nu och det verkar ha varit en succé hos så gott som alla :)



Ja, nu har du ju träffat J :) Men vi träffades via goalballen skulle jag tro. Minns inte riktigt, men tror inte vi hade träffats innan dess. Så det var när vi startade upp laget 2007. Sedan har vi väl varit lite flyktigt bekanta sådär, träffats på träningar, turneringar och läger, men aldrig umgåtts annars. Förrän nu i år. Då började vi messa. Massor. Vi kom närmre och närmre varandra, tilliten och tryggheten ökade ju längre tiden gick. Jag vet faktiskt inte hur länge hon har känt mer än vänskap för mig, men gissar att det är ett tag, för hon har kommit ihåg smådetaljer om mig själv jag har berättat, som man kanske inte lägger på minnet annars. Jag själv började känna mer och mer för henne mot slutet av sommaren, men visste inte riktigt var jag stod. Det gamla med A höll mig fortfarande kvar, men ju längre tiden gick, ju säkrare blev jag på min sak och kunde slutligen släppa det gamla helt och nu är vi hur lyckliga som helst. Älskar verkligen den tjejen något otroligt :)



Ja, det är synd att man inte bor så nära de man träffar via nätet. Vet inte vad det beror på egentligen, men så gott som ingen man lär känna såhär via bloggen bor i närheten. Det är Göteborg, Stockholm, Skellefteå, Malmö, Lund, Kristinehamn och ja, egentligen ingen här i närheten. Det är som sagt synd. Men jag är oerhört glad för de jag faktiskt har här nära mig, och självklart du och alla andra som också finns där, när som helst. Det är fint. :)



Oj, Indonesien, hade han det bra där, Mattias? Vad gjorde han där?



Ja, det var verkligen superkul att träffas! Det måste vi göra om snart, och ja, då får du ta med Daniel ;)

Jag ska hälsa J, hihi :)



Hoppas du har det bra nu när julen närmar sig och allt. Vad tiden går. Känns som det nyss var sommar... :S

2011-12-09 @ 09:01:09
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: