Hans Koppel

Datum: 2011-07-03 Klockan: 20:18:00 Kategori: Böcker

En lite nervkittlande thriller som heter Kommer aldrig mer igen.

Något att lyssna på eller läsa en solig eller likväl regnig dag.


Kommer aldrig mer igen (inbunden)


Mike Zetterberg bor med sin hustru Ylva och deras dotter i en villa strax utanför Helsingborg. En fredagskväll kommer inte Ylva hem som väntat efter jobbet. Först tänker Mike att hon tar ett glas vin med sina jobbarkompis men när hon fortfarande inte kommit hem nästa morgon blir Mike förbannad, hon är väl hos den där hon var otrogen med förra året men kunde väl åtminstone ringa!? Hela dagen går utan ett ljud från Ylva och så småningom inser Mike att någonting måste ha hänt henne. När han till slut anmäler sin hustru försvunnen riktas misstankarna snart mot honom själv. Vad ingen vet är att Ylva fortfarande är i livet, och hon befinner sig bara ett stenkast från sitt eget hem.
Efter tre korta satiriska romaner har Hans Koppel skrivit en thriller med internationellt anslag och högt tempo. Sällan har begreppet bladvändare kommit mer till sin rätt. Och det är riktigt, riktigt otäckt.
Hans Koppel är den pseudonym barnbokförfattaren Petter Lidbeck använder sig av när han skriver under för vuxna.Hans Koppels böcker bör inte läsas av barn.
Det svenska deckarundret fortsätter, Kommer aldrig mer igen är redan såld till 10 länder. Filmrättigheterna såldes också direkt.


Som vanligt lånar ja text och bild från www.bokus.se



Kommentera här 7 st

Kommentarer
emshie

finns den som bok och film ? verkar skitbra och superspännande!

2011-07-03 @ 22:17:20
Länk: http://emshiie.blogg.se/
Marcus Å

Du får kämpa lite med frågorna då... Det är bra ;)

2011-07-04 @ 07:57:02
Länk: http://slipsens.se
Mia

Oj låter spännande, perfekt för hammocken senare i sommar för min del tror jag!



Har varit ledig o inte ens slunkit in i datorns värld, välbehövligt o faktiskt rätt skönt, haft det sååå bra att det känns blä o jobba idag hihi



Nu måste jag kolla in vad du o familjen din haft för er :-D



kramkram

2011-07-04 @ 15:10:44
Länk: http://fredthevov.blogg.se/
LIENE

sv: Men det är just för att man tänker så man vaknar så tidigt. Egentligen vad gör det för skillnad när man stiger upp. Man är uppe ändå lika mycket.

2011-07-05 @ 07:59:30
Länk: http://lienes.blogg.se/
LIENE

sv: Men det är just för att man tänker så man vaknar så tidigt. Egentligen vad gör det för skillnad när man stiger upp. Man är uppe ändå lika mycket.

2011-07-05 @ 07:59:30
Länk: http://lienes.blogg.se/
Marcus Å

Tackar för dina svar..

2011-07-05 @ 08:20:01
Länk: http://slipsens.se
Mallamousan

I små väg saknar jag nog just ingenting (som jag vet nu iaf) det är större grejer som en byrå, tvbänk, soffa och ett nytt vardasrumsbord som jag måste inhandla! :/

2011-07-05 @ 11:20:52
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: