Snickare....

Datum: 2011-03-07 Klockan: 18:51:57 Kategori: Hemmet

Ja ha ja. Nu är vi med snickare.

Nu har vi tänkt klart.

Enkelt va de... ja faktiskt. Det ska kännas bra i magen å jag hoppas magkänslan är rätt så vi slipper ta hit fuskbyggarna....

Här är han... vår snickare... MARTIN... å han e inte bara snickare utan BONDE oxå... de bådar väl gott va?





Bild: August å Martin med korna.

Va han ska snickra? Ja ni.... i stort sett allt som ska snickras här hemma vilket innebär en hel del. Jag kommer ha min snickare hos mig under hela sommaren å hösten skulle ja gissa.

I början på juni kommer de dra igång.




Kommentera här 6 st

Kommentarer
Lixy

Det jag menar med inlägget är att folk har fördomar mot folk som ser ut som jag, men dom kan inte vara självkritiska och se att dom själva enbart "faller för trycket" det finns "omoderna" kläder att köpa om man letar.

Jag menar att man behöver inte se ut som alla andra bara för att vi hela tiden exponeras för det på TV och andra media.



Alla vill gå i de senaste kläderna för dom tror att dom blir mer värdefulla och de flesta är rädda för att sticka ut, även om dom skulle vilja så törs dom inte.



Och när jag piercade mig var jag 14, inte speciellt poppis just då eftersom jag bodde i en håla i skogen, så nej jag tycker inte att jag följde en trend då =)

2011-03-07 @ 19:32:48
Länk: http://lixy.blogg.se/
Ellis

Vad skönt att ni får hjälp med snickerijobben äntligen! =)

Ny blogg och nytt utseende, lär mig nya saker varje dag! =)

Ha en fin kväll!

Kram Elenor

2011-03-07 @ 21:25:26
Länk: http://ellispysselochdittadatt.blogspot.com
Ellis

Du har fått en sak på min blogg!

Kram Elenor

2011-03-07 @ 22:00:40
Länk: http://ellispysselochdittadatt.blogspot.com
Linda-Blivande Mamma

Jamen det är ju helt underbart!

Ja väldigt skönt faktiskt, är lugn nu vill man bara ha det avklarat!

2011-03-08 @ 10:54:09
Länk: http://hummingbird.blogg.se/
Killmamman

snickare OCH bonde låter mycket förtroendeingivande :)

2011-03-08 @ 14:17:44
Länk: http://killmamman.wordpress.com/
Johan

Det blir ett stort projekt, men det blir nog bra! :)



Din design ser konstig ut, blev den så i samband med att headern försvann? Eller ser den inte konstig ut? Är det kanske bara för mig den inte är som tidigare?



SV: Jag tror absolut jag skulle klara av att flytta längre bort, t.ex. Göteborg. Man måste tro på sig själv och det man gör, det är grunden. Tror man på det själv, då går mycket. :)

Men som det är nu vet jag faktiskt inte. Innan jag träffade A fanns inget annat alternativ än Mjölby och kanske senare Linköping. Sedan var jag i princip helt 100 på att jag ville flytta ner till Göteborg. Jag vill självklart fortfarande flytta ihop med A, men som det är nu känns Linköping närmast. Det är bara det där med pengar, ett evigt räknande blir det...



Jag håller med dig, till viss del. I alla lägen är det faktiskt inte alltid de vuxna som vet bäst och lär de yngre. Ibland kan de yngre vara bra mycket mer förstående och kunnande än de äldre. Allt beror på personlighet och inställning osv. men generellt är det ju de vuxna som lär sina barn, det har du rätt i. Sedan är bara frågan "hur" de lär dem och hur mycket som kommer av egna kunskaper och erfarenheter. Det senare blir nog mer och mer vanligt ju äldre man blir, säger sig kanske självt...



Ja verkligen! Håller helt med dig! Man borde visa mer tacksamhet och betydande av det man faktiskt har här och nu, för man vet aldrig hur länge det finns där.



Det tycker jag är en bra idé! Har du fått några vättiga svar av kommunerna du har varit i kontakt med? :)



Jag tycker i alla fall du är en kämpe Tess. En stark kämpe.

Jag har också mått relativt okej på senaste, men för några dagar sedan kom den där intensiva, skärande saknaden över mig igen och då kännes det så fruktansvärt ensamt och tomt...



Tycker det är riktigt intressant det där. Det fanns ju ett TV-program för några år sedan där det var folk som var på en specifik plats, kunde berätta histora bakom platsen, hur det hade sett ut och vad som hade hänt, utan att ha varit där. Vissa saker kan man ju läsa sig till, men andra saker de tog upp känns smått oförklarliga. Intressant!



Jag har varit lika dålig jag på att svara på kommentarer och läsa bloggar, men hoppas kunna komma igång med det nu igen :)

2011-03-12 @ 22:46:03
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: