Mål var det.

Datum: 2011-05-05 Klockan: 09:48:11 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Ett mål idag var uppsatt och det var träningen.

Känner att jag mår bra av det bara jag kommer iväg och igång. Jag vet att jag både kan och orkar även om ursäkterna snurrar i skallen.

Idag var dom dock inte där. Ursäkterna. Så jag kom iväg och med snygga löpskor å brallor så måste de ju bara funka.

Idag valde jag att enbart springa mitt intervallpass som jag börjat med i min iphone. Väldigt bra. RunKeeper heter appen jag använder.



Det blev intervall i ca 25 minuter då jag hann springa och gå nästan tre kilometer. Jag är förundrad över mig själv. Rent av stolt.

Sedan tog jag en tur i solariet också och ska snart duscha. Vilar lite bara. Njuter av tysnaden.



Vad är då mitt mål med träningen? Det handlar mer om att få igång en cirkulation i kroppen för att bli av med slaggprodukter som ger värk. För att röra de leder och muskler och stärka de jag är svag i. Jag vill även få bättre konditon som kommer ge mera ork. Jag vill bli piggare. Givetvis är det en bonus om jag tappar lite i vikt men det är inte på något sätt någon viktig sak. Att få en fastare kropp är väl alltid skoj men det är måendet som är prio ett för mig. Det andra är bara ett plus i kanten om jag lyckas med det också. Några kilon över har jag men jag trivs med min kropp och det är bar min lilla mage som är lite för stor i mitt tycke. Men när man fött barn och blir äldre ändras också kroppen. Det är sådant man får acceptera i viss mån anser jag. Varför måste man vara perfekt?

Å förresten vad är det som är just perfekt?

Imorgon kommer det vara ett extra träningspass. Två måldagar med träning var satta men jag har ett gammalt mål som jag kör på. Det är att jag tränar alla dagar ajg jobbar kväll eller är ledig på direkt på morgonen när barnen har lämnats. Jag har inga ursäkter för att INTE lyckas med det. Så jag ger mig ett nytt mål och allt över grundmålen är ju ändå en bonus. Så länge det inte blir krav jag inte klarar är det ju ändå okej. En liten stunds träning varje dag är ju det optimala. Det måste inte ta timmar i anspråk. Det enkla fungerar bra det med.




Kommentera här 16 st

Kommentarer
Georg Hendrix

Jag gillar att reta dig ju =)



Så är det. Just därför tycker jag hela vårt samhälle är så tråkigt. OK, jag köper att stora snoppar är sexigare att titta på för tjejer, precis som stora bröst är sexigare än små för killar. Men jag tror all TV, internet, skitsnack och diskussionen tjejer har yngre: att de berättar för varandra om saker angående deras tidigaste sex.. hur "stor" deras kille/one night stand har kan sätta sig fel hos vissa. Vissa kanske tycker de är viktigt att kunna sitta och säga att "killen jag var med hade större än medelmåttet" för att känna SIG bättre än sina vänninor. Hur dåligt självförtroende måste man inte ha då?



Tycker folk (som du!) borde vara öppna med vad de gillar och strunta i vad andra tycker.. jag menar, om du kan ha kul med en liten snopp.. så är det väl bara bra för alla inblandade? ;)

2011-05-05 @ 11:35:56
Länk: http://georg.blogg.se/
Petra-Lantlig Charm

Hej!

Å va duktig du är!! Jag hoppas mina ursäkter försvinner snart med :-)



Tack för dina värmande ord! Man får dåligt självförtroende när man ska visa upp sitt hem för det finns såå många duktiga inredare i världen och man undrar ju varför de skulle se lilla mig. Men kan jag inspirera några så blir jag ju jätte glad! Det är ju det som är meningen, få andra att bli inspirerade att våga och orka göra sina hem till det de vill ha!!



Ha en fortsatt bra dag!



kram

2011-05-05 @ 12:06:43
Länk: http://lantligcharm.se
Jenny

Hej! Ursäkta för sent svar, det blev ett Nikkor AF-S 1:8 till slut. Av det lilla jag testat så gillar det det, för den prislappen. Det är ett porträtt objektiv :)



Vad är det för kamera du har? :)

Kram

2011-05-05 @ 12:21:52
Länk: http://jennyjanssons.com
Linda-Mamma till Alfred

Träning & solarium är aldrig fel!!

2011-05-05 @ 12:48:23
Länk: http://hummingbird.blogg.se/
Jenny

Då har du som jag, ingen auto fokus i kamera huset och måste därför ha beteckningen AF-S när du kikar på objektiv.

Antingen det här objektivet:



http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=AFS50_14



eller det här lite billigare:



http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=396900



2011-05-05 @ 13:15:16
Länk: http://jennyjanssons.com
Jenny

Jag tog också det billigaste :)

Funkar finfint! :)

2011-05-05 @ 13:28:02
Länk: http://jennyjanssons.com
Petra-Lantlig Charm

Tack återigen!! Blir ju så glad!!

Spegelskänken är snart färdig, ska bara mattlackas först och sen ut på blocket och i min blogg! Så imorgon borde det bli, så spännande!

Äntligen har jag hittat mitt kall och jag älskar ju det! Kombinationen arbete och nöje måste ändå vara det bästa!!



Du ska inte skämmas över ditt hem. Men vet känslan. Det var så jag gjorde innan jag sålde av alla möbler som inte gav mig nått och köpte gamla istället. Man kan göra så mycket, bara man ser möjligheterna och det är ju inte alla som gör. Men jag tycker ju att du har gjort några förändringar och det är ju jätte bra. Någonstans måste man börja och det tar tid att bygga upp ett hem om man inte har allt i huset.

Tänk på att furu är lätt att måla och blir hur bra som helst.



kram Petra

2011-05-05 @ 13:29:42
Länk: http://lantligcharm.se
Yasmine

TÄVLING!



Var med och tävla om en länkning i dagens låt :)

Tipsa om en låt och du är med :D



Direkt länk --> http://ladyyasmine.blogg.se/2011/may/dagens-lat-mac-miller-knock-knock.html#comment

2011-05-05 @ 13:42:48
Länk: http://ladyyasmine.blogg.se/
Georg Hendrix

There it is, right there:



Det är ju det som är så konstigt (och förövrigt något jag frågade Vendella på aftonbladet). Allt snack om storlek, hur vissa säger att en mindre snopp inte känns osv.. men som du säger, pullan formar sig efter men når ändå inte till extrema djup. Om man är en tjej som max kan hantera 16 cm (exempelvis) varför ska man då "klaga" eller "inte söka" efter 14 cm.. hur jäkla stor skillnad tror dom det är? Och varför ska de söka efter 22 cm som de bara får ont av?



Älskar dig lite tess :D

2011-05-05 @ 14:07:20
Länk: http://georg.blogg.se/
Anonym

Jo det funkar fint för porträtt :)

Sök runt lite på google om objektivets namn + porträtt :)

2011-05-05 @ 14:07:31
Länk: http://jennyjanssons.com
Anonym

Japp, båda objektiven jag länkade funkar kanon till porträtt :)



Jag har frågat en massa jag också, för jag var jätte osäker innan jag köpte det! :) Man måste ju fråga, hur annars ska man kunna veta :)

Kram!

Johan

Intervaller är grymt bra!

Vad är det för intervaller du kör då? :)



SV: Vad har han lyckats med då, Oskar?

Var bröt du armen när du bröt den?

Det är inte skönt och gör helvetiskt ont, men jag hade nog ändå ganska tur där, för det kunde ha gått betydligt värre...



Ja, det tycker jag vi får göra! :)



Kontakt och kontakt vet jag inte, idag är det 9 dagar sedan jag hörde något av henne, utöver FB då, men jag gissar att det är mycket nu innan studenten och allt. Vill ju höra av mig till henne, men vill samtidigt inte att det ska kännas jobbigt eller konstigt för henne. Hon har nog med saker ändå. Ändå gör det stundtals så ont att knappt ha någon kontakt alls, saknar henne något kopiöst. Hoppas ändå du har rätt, att detta är guldvärt och att det kommer bli bra en vacker dag, på något sätt...

2011-05-05 @ 14:30:45
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Mia

Urläckra dojjor, inte svårt att bli träningsmotiverad med dem att glo ner på :-D duktig du är o håller med om träningen, hellre lite varje dag än ingenting i massor av dagar o sen träna i timmar ;-D



Kramar!

2011-05-05 @ 14:50:14
Länk: http://fredthevov.blogg.se/
milena malmros

FAN VA SNYGGA JOGGINGSKOR :D

2011-05-05 @ 15:25:35
Länk: http://milenamalmros.blogg.se/
Mia

Naglarna kunde hon sätta fast jag hade noll nästan nagel under (provat förut så jag visste att det gick), sen känns gelén hon har inte som den jag hade förut så naglarna verkar få "andas" därunder ;-D Nu ska periodätanaglarMia sluta med detta hade hon tänkt (försöka)!!



Jätteviktigt att fira i smått som stort, inte alltid på dagen det begav sig utan även en vanlig dag i veckan, sitta hålla handen, kramas, bjuda på korv på korvmojjen ;-D - allt blir mys om man gör det till det!!



Å såklart det är värt att fira, det blev ju ni två, bara det är ju HUR VIKTIGT SOMHELST (sa Mia bestämt!!! fniss)



2011-05-05 @ 15:49:28
Länk: http://fredthevov.blogg.se/
Becca & baby

Sv: Ja, babybjörn är ingen höjdare. Funkar ju inomhus typ bara, när man bär korta stunder :/



Skönt med träning! Jag har svårt med barnvakt, önskar att jag kunde träna oftare :(

2011-05-05 @ 18:54:01
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: