Träna

Datum: 2011-05-02 Klockan: 07:47:06 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Ett mål idag är ju att träna.

Mina ursäkter började innan jag steg upp.

Trött... värk. Mår lite konstigt och ska ju till sköterskan för provtagning.... Ja så där fortsätter det. I det oändliga. Ja ni vet jag ska ju till och med JOBBA kl två idag så HUR ska lilla jag hinna?

Men med dessa nya löpbyxor MÅSTE ja ju.



Inga ursäkter är längre godtagbara. Så efter att jag tagit blodtryck och puls är de gymmet som ska få sig ett besök.



Kommentera här 3 st

Kommentarer
Georg Hendrix

Skönt att träna!



Så jäkla fel fel med ögonen kan de inte ha.. Det känns som folk på "familjeliv" och andra liknande forum verkar ha komplex för något och slänger in att deras man har stor gurka för få sig själva att låta mer lyckade?



Hehe, du är härlig du tess. Jag vill lätt hellre ha en tjej som tycker min lilla gurka är goo än att hon sitter och hittar på att den är dubbelt så stor :P

2011-05-02 @ 08:36:57
Länk: http://georg.blogg.se/
Anonym

Hej!

Jag håller på och jobbar med ett skolarbete om fördomar. Jag har valt att göra delar av det här arbetet till en undersökning om vad andra människor har för tankar om det här ämnet.



Det skulle vara riktigt kul om du ville gå in på min blogg och svara på frågor som det finns 3 stycken av i inlägget "Fördomar". Det behöver inte vara utförligt och du behöver inte svara på alla frågor om du inte vill.



Tack för hjälpen om du nu väljer att svara!

2011-05-02 @ 17:42:49
Länk: http://faannysarkiv.blogg.se/
Mib

Duktig du som tränar. Själv känner jag mig lite duktig om jag llyckas ta en promenad varje dag.... fast det blir inte varje dag alls.... Idag blåser det kallt....

Kram.

2011-05-02 @ 20:15:59
Länk: http://mibfilosoferar.blogspot.com
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: