Nu är vi där igen....

Datum: 2011-11-30 Klockan: 18:24:24 Kategori: Allmänt

Jag ser att allt färre kommenterar. Allt färre besöker min blogg. Jag skriver inte för någons skull men jag känner ju ibland att va faaaan.... får man inte så stor respons så känns de liksom meningslöst ibland.
Men å andra sidan får ja ur mig en del skit som ligger skräpar i skallen så OKEJ OKEJ....
Men de vore faktiskt ganska skoj om fler läste och skrev något om de man skriver.... ibland delar jag ändå med mig av saker som jag hoppas kan komma andra till glädje. Eller saker som borde skapa någon form av respons.
Nåja.
Lite paus har jag haft. Har inte hunnit. Liver rasar på. Och jag har låtit det rasa på. Jag måste få tiden att gå och även skingra tankar när jag väntar på brev om provsvar samt operation. Så nej inget ännu. Men oron kommer och går. Men jag har ändå bestämt mig för att sluta tänka negativt och se frammåt och lägga fokus på bra saker och positiva tankar. Att inte se hindren.
Jag har bestämt mig för att göra något av saker. Jag har bestämt mig för att ta mer plats och ta mera plats. Våga.
Har jobbat några dagar nu och det har varit långa dagar med en del saker efter jobbet. Så jag har inte satt mig förrän klockan varit ganska mycket. Igår var de möte på jobbet och efter det var jag så förbannad så jag var så upp i varv sedan så man är färdig att spy. En positiv sak är i alla fall att jag ska sitta med i en arbetsgrupp nu i socialförvaltningen som ska jobba med värdegrunder. Det känns riktigt skoj. Har ju redan varit på föreläsningar kring detta med bemötande och jag har verkligen insett va mycket detta kan hjälpa.
Nåja.... lite off som sagt. Å nu ska jag rusa vidare.
Vore som sagt skoj om ni som läser lämnade en kommentar nu å då.... alltid skoj.

Kommentera här 5 st

Kommentarer
Mezza

hej

klart det e kul o få nån respons på det man skriver. vill man ju gärna :)



Vet inte om du bara valde att inte publicera min kommentar på förra inlägget eller om den inte kommit fram? Skrev iallafall för 1-2 dar sen (om jag inte minns fel på dagarna).



Massa kramar

2011-11-30 @ 19:24:17
Länk: http://mezzasblogg.blogspot.com
virpi

Jag läser din blogg ....

Emelie - Mamman som älskar vitt

sv. Hihi, tack:)

Ja du får göra det du känner för, vill du baka baka. Vill du göra krans gör en krans:) hihi



Kramar!

2011-11-30 @ 20:22:19
Länk: http://njutensmula.se
Tess

Förstår att respons är kul och intressant att få! Jag läser dina inlägg, men det är inte alltid jag kommenterar för jag hinner inte med det ibland... :-S

2011-11-30 @ 22:12:28
Länk: http://highlandertess.blogg.se/
Linda

Jag går in ungefär en gång i veckan och läser bloggar, och vissa har hunnit skriva väldigt många inlägg under den veckan. Då kommenterar jag ju bara ett av inläggen, oftast det jag känner att jag har något att säga om. Ibland känner man ju inte att man har så mycket att kommentera. På min öppna blogg kan jag ibland gå in och kolla statistiken och då ser man att många har varit inne på bloggen, men väldigt få har kommenterat.

2011-12-02 @ 12:47:03
Länk: http://www.tjock-till-smal.bloggplatsen.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: