Politik

Datum: 2011-11-05 Klockan: 16:48:30 Kategori: Allmänt

Kan inte göra annat än att le när människor inser att vänsterpartiet och socialdemokraterna inte alls är för oss vanliga människor. Arbetarna och de utsatta grupper i samhället.
När man inte förstår varför de tappat väljare.
Att man blint fortsätter tro att de har hjärta.
Såg nu att vänstern vill avskaffa särskolan. Så jäkla illa. Men saken e den att sånt här tror många är bara moderater som hittar på. De tror inte ens på när andra på nära håll ser vilken skit sossar ställt till bort i kommuner fast man berättar hur de e.
Tänk vilket uppvaknande. Vänstern å sossar tar visst inte heller reda på konsekvenserna för våra barn. Några gjorde inte mycke själva när särskolan stängdes för de barn med enbart autism.
Många barn är redan drabbade. Men mitt barn som har stora svårigheter men inte fick gå på särskolan skulle ju bara försöka se mitt glada och positiva barn.
De är kanske lite lättare när man själv blir drabbad? Eller när de man trodde på inom politiken slog undan fötterna på en.
Ingen håller sina löften. Ingen är för ett samhälle för alla. Man ser bara till sig själv. Behöver man bostadsbidrag så förser man sig. Men man fortsätter strama åt för sjuka och arbetslösa. Alla är de lika.
Uppvaknande. Skrämmande. Själv är ja inte ett dugg förvånad.


Kommentera här 2 st

Kommentarer
Thessan

fin blogg du har!

2011-11-05 @ 19:39:29
Länk: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se/
Barnens Hjältar

Ja du Tess, vart tusan är vårt samhälle på väg?

2011-11-05 @ 21:35:57
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: