Sexigt

Datum: 2011-10-09 Klockan: 15:39:00 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Vem avgör vem som är sexig?

Vad ÄR sexigt egentligen?


Bild: Dregen. En av mina favvokillar. Sexig? Mycket.

Idag finns så grymt mycket ideal som jag har så svårt att skriva under på. Rejält smala människor med enorma bröst stora läppar som står ut som på en anka och helst ett blonderat risigt hår och en brun färg so nästan ser orange ut. Titta på hon blggerskan Kissie... HUGA inte konstigt att de driver med henne på Partaj på teve. Tragiskt. Jag tycker inte de är snyggt eller fint alls.

Någon måste ju ändå göra de eftersom så många ser ut så nu. Onaturliga.


Bild: Jag. Där ni ser mitt halsband och lite av min BH. En vacker bild som Daniel tagit.

Jag tror väl att allt ligger i betraktarens ögon. Givetvis är de ju jag som vet vad just jag tycker om och tycker är fint snyggt och sexigt.

Jag har aldrig sett mig själv som en sexig person men jag är ändå nöjd med hur just jag ser ut. Jag gör de bästa jag kan av de jag har. För givetvis är de väl bra att man bryr sig om sig. Att man tar hand om de man fått. Gör de bästa av de. För varför måste alla se likadana ut? Blir vi lyckligare om vi fixar kroppen under kniven? Jag tror inte de.

Givetvis är jag inte emot operationer. Det är alltid upp till var och en ich ibland finns det ju en medicinsk bakomliggande orsak.


Bild: Min tattuering över ena höften. Nygjord. Naken. Min kropp. Jag har mycket tattueringar. Peircingar några. Jag vet att sådant kan väcka ett motstånd direkt.


När jag var yngre hade jag ju inga bröst alls. När jag gifte mig första gången så fick vi sy in en BH. Kupa A. Jag var otroligt mager som yngre. Sjukligt mager. Inget satt bra. Svårt med kläder som sjutton. Jag tycker jag såg sjukligt mager ut fast jag inte svalt mig. Jag var helt enkelt mager. Fick ofta höra va mager jag var och mådde inte helt okej med detta. Men jag kunde inte påverka detta mer än att äta. Jag åt. Så det fanns ingen sjuklig orsak till detta.


Bild: Jag sittande i bara underkläder i ett fönster på ett hotellrum. Min Bröllopsdag. Daniel har tagit bilden. Jag anser inte att jag är mer naken än när jag hr en bikini. Mer klädd här för jag har strumpor. Snygga stayups.


Givetvis önskade jag att brösten varit större. Men de var små. Mina syskon hade bröst. Mamma hade stora bröst. Jag fick nästan inga alls. Både mamma och min ena syster hade varit magra men med stora bröst. Syrran tog till slut bort en del av sina pga onda axlar och problem. Så jag har aldrig önskat STORA bröst. Men bröst. När jag ammade Oskar så hade jag enorma bröst men de va just där och då.


Bild: Svart stayup. Sexigt?


Men så blev jag över 30. Kroppen blev äldre och jag var inte längre den där magra tjejen. Plötsligt hade även jag bröst. Ja utan att göra något hade jag bröst. Idag har jag en c kupa.

Så jag är som sagt nöjd. Jag har mage. Givetvis finns den där och gör sig påmind. Jag har fött tre barn. Men givetvis har även jag fått höra att folk tror att jag ska ha barn. Ett tag var ja så förbannad på de så jag tryckte en tröjja med texten STERIL över magen. Sån där som andra har där de står BEBIS. Ler.


Bild: Min man. Min hjärta. Min älskade Daniel. I ett fönster på hotellet. Vår bröllopsdag. Daniel är nog allt min första make inte är utseendemässigt. Så vida skilda kan detta med vad som är sexigt och snyggt vara.


Nej vi ska nog vara glada för den kropp vi har. Givetvis göra vad vi kan för att må gott på ett normalt sätt om vi har övervikt eller sådant. Men det finns oftast normala vägar att gå.

Älska dig själv som du är så kommer du att stråla och andra kommer tycka du är fin.

Det jag en gång som ung tyckte var sexigt är inget jag enbart gillar idag hos en man. Det finns så myket annat som gör en man snygg och sexig än den perfekta kroppen.


Bild: Peter Samuelsson. Basist i Barbados. en av de snyggaste å sexigaste killar jag vet. Men det är inte bara utseendet som gör att jag tycker detta. Peter e charmig å trevlig och har en enorm utstrålning.

Utrstrålning och charm.

Jag har nog inte attraherats av det bildsköna så....





Kommentera här 3 st

Kommentarer
Mamma till William och Wilma

Tack för grattis hälsningen till min dotter.krma

2011-10-09 @ 21:16:45
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Tess

För mig är det mycket en persons sätt och personlighet som gör den snygg. Finns en hel del supersnygga människor som i mina ögon inte längre är snygga för att de är idioter t.ex. Sedan kan jag bli lite irriterad på folk som klagar på "skavanker" på sina kroppar. Själv har jag en kropp som gör ont ständigt och nästan överallt. Skulle vara en dröm om jag fick en kropp som inte gör ont! De som inte har ont vet inte hur lyckliga de är!

2011-10-09 @ 21:37:06
Länk: http://highlandertess.blogg.se/
Johan

Jadu, det där går att diskutera hur länge som helst. Tror att generellt sett så har media och kändisar väldigt stort inflytande på det där, men, som du säger, det är väldigt individuellt från person till person vad man tycker är sexigt. Jag håller helt med dig om att sådant där fejk, det är inte alls fint. Man undrar liksom varför? Varför inte bara acceptera sig själv och vara stolt och nöjd med just den man är? "Älska dig själv som du är så kommer du att stråla och andra kommer tycka du är fin." tyckte jag var fint, för så är det ju.



Jag har ingen koll alls på BH-storlekar och grejer, men C, är inte det ganska stort ändå? :)

2011-10-20 @ 17:08:21
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: