Jag är varm i hjärtat.

Datum: 2011-09-04 Klockan: 20:54:40 Kategori: August/barnen/Autism

Malou och Alex har suttit en stund ikväll hos oss.

De lämnade av min minsta lille älskling. Å nu har vi pratat en stund.

Jag är så glad att dom finns. TACK.

Kika in hos Malou så får ni se helgens bravader och bilder.  MALOU



Idag har han varit och ridit. Första lektionen utan mamma. Idag fick Alex och Malou ta detta. Han hade varit hur duktig som helst. Förra veckan tyckte han de var lite ont i rumpan när de travade. Man ska ju rida lätt. Jag förklarade lite för honom att man kunde räkna ett två ett två. Han kunde detta denna gång sa Malou och fått massor med beröm. August har ju taktkänslan så han hade hittat rytmne. Å detta missade jag. Men nästa söndag då är jag med igen.

Jag är så glad att han bara KAN. Att han bara kan känna att han är kanon. Jag är så stolt.

Jag är så tacksam att jag har Malou. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Malou är August extra mamma. Barn har bara en mamma. Men Malou är också August mamma. Jag kan släppa allt när han är där. Jag litar på henne. Hundra procent.

Att Alex har tagit ett stort steg in i vårt liv gör inte ett dugg. Jag ser en trygg kille. En kille som jag redan innan han kom in i vårt liv upplevt som trevlig och social. Jag upplever honom enormt intresserad och öppen. August har accepterat honom som en del i livet redan. En ung kille men liksom Malou otroligt mogen. Med ett stort hjärta. Samt en vilja.



Inlägget som är innan detta handlar ju om att hitta bra motivation att lära. När han kom hem kan ja säga att han på en gång såg bilderna vid sängen och säger A. Apa och Anka och så fortsatte detta. Alex berättar att han laddat ner hänga gubbe på sin mobil. Han kunde massor med bokstäver.

Klart han kan.


Kommentera här 2 st

Kommentarer
Mallamousan

Nu fick jag ju en tår i ögat igen!! :) Tack för allt!!! <3

2011-09-05 @ 10:08:51
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Anna

Såklart han kan!!



Va härligt att han omges av bra människor så han får det stödet. Måste betyda oerhört mycket!

2011-09-05 @ 10:28:21
Länk: http://annapannis.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: