ARG

Datum: 2012-08-01 Klockan: 19:20:37 Kategori: Allmänt

Idag blev jag arg så fort jag kom hem. Arg så arg. Så jävla arg. Arg på massa saker. 
 
Sedan åkte jag konstigt nog och köpte en pizza. Det brukar inte jag göra. Nej inte för att jag inte kan vara sugen utan mer för att jag är så jävla lat så jag inte orkar åka iväg för att köpa och hämta hem.
 
Tyvärr har jag ödslat energi på döda saker som jag blitt arg på. Men å andra sidan så röjde jag av lite och det var ju bra. Hur det kan bli så jävla rörigt kring oss begriper inte jag. Så fort jag plockat rätt på ett ställe ser det ut som krig på nästa. Jag är så innerligt förbannad på att jag inte kan ha de sådär fint och puttigt och perfekt som alla andra. Va fan är de för fel på oss? 
 
Nå ja.... de ser ut och hur mycket jag än håller på så syns det inte. Så trött på en stor trädgård som ingen hinner med. Förstår inte varför min man och ex köpte ett hus med stor tomt när intresse måste varit lika med noll.
 
Men va fan jag ska nog få ordning på denna med så småningom. Jag har sänkt ribban. Nu ska vi göra klart de vi hålls med just nu sedan tar vi tomten på allvar nästa år. Så får det bli och då får vi ta ett projekt åt gången så det blir ording någon gång. Men alla som vill ha ogräs eller som vill jobba i en trädgård är annars välkomna. Finns arga trädgårdsmästaren så ska jag söka. 
 
Arg och förbannad på att inte fixa allt att tiden inte ens finns. Tid finns men inte alltid orken. Men jag lider av att det ser ut för jag vill ha det sådär som så många andra har det. HUR de bär sig åt? Snälla berätta.
 
 
Men nu ska jag och Lallan knalla upp och pyssla. Det är jag så förbannat bra på och det är inte alla andra. Ler. Men damsugit och sopat upp efter snickaren vid ingången har jag gjort. Jag har även ordnat lite annat och torkat av på toan samt duschat och försett mig och sonen med pizza. En arbetsdag imorgon och sedan ska jag vara ledig några dagar.
 
 

Kommentera här 1 st

Kommentarer
mariellejohnsson

Och en jättefin vovve har du :-)

2012-08-01 @ 22:22:49
Länk: http://mariellejohnsson.wordpress.com
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: