Ny dag, tankar kring barnen.

Datum: 2012-02-19 Klockan: 12:53:42 Kategori: August/barnen/Autism

Sov sådär som jag brukar i natt....
Gick upp. Solen sken. Solen försvann. Det började bli grått. Det snöade... grått igen.
Kvalitetstid med mina två stora grabbar idag.
Ibland har jag dåligt samvete att mina barn måste gå igenom så mycket som har med mig som mamma att göra. Jag har och försöker alltid göra så gott jag kunnat. Men ni vet man känner ju ibland att stackars ungar som får ha en mamma som inte alltid är okej.
Men en sak är då säker och de är att genom detta har de en enorm erfarenhet och förståelse för andra. Att vi är olika. Att de är okej att må dåligt. Att man kan bli bra. Att man vågar prata om saker. Att man blir lyssnad på. Att jag är en mamma som står för de jag sagt.
Jag har sagt att jag inte vill att de ljuger. Att jag alltid får veta sanningen i alla fall. Jag har sagt att vad som än har hänt eller händer så berätta. Berätta och så försöker jag tillsammans med dom lösa det. Jag har sagt att jag inte alltid tycker det de gjort är okej och att jag tycker de är okej. Men alla gör fel och huvudsaken är att man lär sig och ställer till rätta. Står för det man gör eller säger.
Jag har en bra rellation med barnen. Jag är glad för de.
Jag är inte alltid en mamma jag önskar att jag var. Jag skulle vilja vara en annan mamma ibland.
Så när Oskar säger att han inte vill ha någon annan mamma än mig så är jag glad.
Mina barn har alltid gillat att jag varit med på saker. De har aldrig skämts när de va mindre å inte ville ha med mig på saker i skolan.
Men som sagt ibland tycker man inte man är så bra.... men jag vet att man får göra de bästa man kan. Att det alltid varit min avsikt.
Jag älskar mina ungar. Det är de bästa jag och deras pappa har gjort. Våra barn.

Kommentera här 6 st

Kommentarer
mariellejohnsson

Hej!

Är här och läser ikapp lite. Och vill skicka dig en varm kram! Kanske vi ses i morgon och om inte så får vi se till att ses snart för nu har vi pratat om det så himla länge.

Kramis!

2012-02-19 @ 14:44:24
Länk: http://mariellejohnsson.wordpress.com
Pamela

Huvudsaken tror jag är nog att man verkligen kan och vågar känna precis som man gör. Man får må dåligt! Vilken lycka att få ha barn, jag längtar faktiskt! :-)



Sv: Tack så jättemycket, det gläder och värmer att läsa att du tycker så fint om min blogg. Det är lite så jag känner. :-)

2012-02-19 @ 16:51:52
Länk: http://mauselie.blogg.se/
Melissa - Det allra mest personliga

Svar:

ja jag hade faktiskt ärligt talat inte velat vara utan något, både de bra och dåliga :) hade jag fått åka tillbaka med alla minnen jag har nu så hade jag inte ändrat på något :)

Allt detta förde mig hit, till min drömliv, som jag älskar :)



Ja jag får hela tiden höra jag är knäpp, konstig, underlig haha men jag gillar det ändå, för jag ÄR knäpp konstig och underlig, det vill jag vara :D

2012-02-19 @ 16:59:30
Länk: http://lavali.blogg.se/
Sussi

Underbart och fint!

Linda-Mamma till Alfred

Åh ja har faktiskt sålt en del bilder & jag gör det ju för skojs skull inte för att "tjäna" på det,bara kul att få respnsen att faktiskt finns de dom därute som gillar mina bilder!

Åh du har en underbar familj & är en underbar mamma!

2012-02-20 @ 09:32:55
Länk: http://hummingbird.blogg.se/
Linda aka Javamorsan

Det är så för oss alla mer eller mindre tror jag. Man önskar alltid att man vart lite mer än man än när det gäller ungarna. Men vi mammor gör så gott vi kan och det duger gott :)

2012-02-20 @ 14:49:21
Länk: http://baralinda.se/wordpress
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: