Att må som alla "andra".

Datum: 2012-07-06 Klockan: 13:01:34 Kategori: Allmänt

Att förstå hur andra har det är så svårt. Hur alla andra har det vet man inget om men just nu är jag glad att vara lite mera som alla andra. 
 
Det jag menar är att jag som alla andra kan vara normal i vardagen. Så normal man nu kan te sig. Där jag under en dag gör allt det där de allra flesta faktiskt gör.
 
Umgås med någon vän ibland, vaknar glad på morgonen och kan göra och förbereda både mat och kanske göra saker i hemmet som både är av lite måsten men att man ändå gör saker för att man orkar kan och vill. Att känna att jag kan åka och handla mat och sedan planera maten och även kunna laga till den utan att jag måste ta i från tårna för att klara av det.
 
Att varje dag kunna känna att jag gör saker jag faktiskt vill kunna klara av. Jag vill kunna sköta mitt hem och vårda relationer och drömma och njuta och fixa och dona. Jag vill kunna ha denna energi där jag faktiskt fylls av energi även om vi pratar praktiska saker som att tvätta eller städa. 
 
Tänk att jag idag liksom de sista veckorna lagat ordentlig mat och även bakat lite matgifflar. Tänk att jag har njutit av dagen och grejjat med intressen jag har. Tänk att fyllas av bra energi från morgon till kväll och soma nöjd på kudden o kvällen.
 
Om ni visste vad jag värdesätter detta vanliga. Vad glad jag är att fungera som vanligt folk.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: