Ransonering

Datum: 2012-06-08 Klockan: 09:08:24 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Just nu är jag genomförkyld. En sådan sak brukar sänka mig totalt. Jag brukar vara helt slut av minsta lilla. Detta har ju varit en stor del då jag även i övrigt inte mått bra alls.
Den senste tiden har jag dock insett att jag mår bättre trots att jag har lite vanliga saker som tex en förkylning. Jag har mer energi och lust. Men jag har även tydliggjort de saker som jag blir helt dränerad på energi på. Jag har börjat säga ifrån.
Varför ska jag hela tiden behöva försvara mig? Varför ska jag hela tiden behöva känna att det jag gjort inte duger? Jag har bestämt mig för att vara nöjd med det jag gör. Att andra får tycka vad de vill. Ingen ska ta min energi. Det får liksom vara bra nu. Jag gör det jag vill kan och orkar och om det inte passar andra så är det deras problem.
Jag har tagit flera beslut, jag har skrivit ner och jag tänker hålla mig till detta. Det räcker mer än väl nu.
Igår var jag självklart genomförkyld men fick massa saker gjorda här hemma. Saker jag faktiskt ville göra. Vi firade även August och trots att jag var ensam med allt så fungerade de bra. Mina ungar är toppen och ställer upp och hjälper till.
Däremot är jag inte en person som gillar kalas och jag kan säga att det tog men inte på samma vis som innan.
Sedan har jag mer och mer börjat skärma av sådant jag inte behöver lyssna på. Sådant jag inte behöver ta del av och givetvis skära bort dessa energiyjuvar. Oavsett vilka de är så måste jag med några lära mig hantera dom eftersom jag inte kan ta bort alla.
Det blev en bra stund med kalas och August var enormt nöjd. Att han tydligen blåst såpbubblor igår när han lagt sig är en annan sak och att han var helt upp och ner nu på morgonen liksom jag ja de får vi ta.

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: