Ivern fortsätter

Datum: 2012-03-09 Klockan: 11:09:49 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Jag har fortfarande för mycket i mig som behöver ut. Som behöver få ett forum att komma ut. De där återkommande sakerna som brinner i mig. Som jag vill få ut och vidare. Erfarenheten och tankarna som jag tror kan hjälpa andra.
Jag har liksom en domän inom mig som är så överfull så jag exploderar. I tankar och åsikter. Men jag känner att jag inte får göra det jag vill med allt de där.
Att jag släpper på ventilen så kommer så mycket ut. Så fort. Explosivt. Svårt att stoppa. Varva ner.
För att hitta vägar att kunna stoppa har jag tänkt. Jag har ventilerat. Så ibland är jag glad att någon stör mig ibland. Mitt i det där mailet som är på väg att skickas. Så att jag stannar upp och sorterar bort det som kanske inte behöver vara med, just nu. Att jag frågar hur jag ska göra. Så att någon säger vänta. Invänta svar. Så att jag stannar upp och låter människor svara. Svara innan jag går vidare. Innan ilskan tar över. Eller maktkampen som genast startar i mig då jag anser att man inte gör det man lovar eller faktiskt har skyldighet till.
Jag försöker hitta strategier. Jag hittar och känner att det är bra. Jag finner nya sätt att vila.
Har även förstått att vissa saker måste redas ut. Komma ut. Sägas. Men att jag måste sluta att tolka in saker som inte finns.
Men jag har även sett och märkt att jag har fått nya förmågor. Någon ny form av trygghet som gör att jag gör saker som jag inte gjort innan. Aldrig trott mig om.
Men jag måste sluta explodera. Inte släppa på så fort och så mycket. Det blir så jobbigt. Det tar för mycket. För mig men även för alla andra. Lider med alla runt om. De där som hamnar i mina reflektioner.
Däremot lider jag inte med de som jag delger åsikter som jag har fog för. Jag lider inte när jag säger något som är sant eller som jag har rättigheter till. Men jag lider med de som kommer i mellan på vägen. De som egentligen inte är delaktiga eller som valt att få höra allt svammel.
Men en kanal som är bra är min vovve nu. De har gett energi som är bra. För oss alla tror jag faktsikt. Jag ler och kastar en hel hög med skit åt er som varnade mig. Jag skaffade en valp som i stamtavlan fått namnet MISSION IMPOSSIBLE.... passande för alla skadeglada misströstande människor som bara vill strö salt eller misstro. Han månne heta uppdrag omöjligt men uppdraget är mer än önskat och har inte gett mig problem. Problemen är de runt om som skadeglatt väntar på mitt fall. OM det kommer hoppas jag verkligen att det ger er livskvalite och glädje.

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: