Solen

Datum: 2012-03-24 Klockan: 13:05:51 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Tänk va gott solen gör.
Att man pga solen helt plötsligt orkar och VILL saker. Sådana där saker som man i vanliga fall inte alls är sådär sugen på att göra. Städa tex.
Jag har gjort lite sånt idag. Hängt ut tvätt bla.
Nu sitter jag dock inne. I soffan. Ja nu BORDE jag sitta ute i solen. Men just precis nu har Laban kommit till ro och jag känner hur huvudvärken sakta kommer smygande. Ska vila en stund.
Oskar har gått till affären för att handla lite. Ska bli taccopaj och vidare en cheesecake. Härligt när han vill lite och vi kan göra detta tillsammans.
Albin är ute och provar nya brädan....
Hade tänkt åka ut lite. Men som vanligt tar jag mig inte riktigt mig före med detta. Men jag njuter av att bara vara hemma. Sakerna jag fått gjort är i alla fall något. Jag har det aldrig perekt hemma. Aldrig. Men varje gång jag plockar blir det lite lite mer ordning i oredan. De räcker för mig.
Försöker att inte känna press och stress när galna grannar far runt i sina trädgårdar. Min ser ut som FAN. Men ja de får må illa. Jag har beslutat inte göra de. Vi får se va vi vill och orkar.
Men jag tänker njuta av livet och vara tacksam för det jag orkar. Det jag vill gör jag. Resten får vara.

Kommentera här 1 st

Kommentarer
Johan

Solen gör otroligt mycket! Det är så härligt med vårväder, sol, lite värme och alla vårljud. Idag är det dock lite kallare igen, men hoppas värmen snart återvänder :)



SV: Nej, jag har faktiskt inte heller så jättebra koll på det... men går det inte att kolla via Atension och andra föreningar och se om de vet eller har kunskap om var man ska vända sig.

När jag har föreläst har det ju gått genom SRF. Jag har ju inte föreläst så mycket, men det jag har varit ute på har gått därigenom och jag tycker det är superkul.

2012-03-30 @ 11:45:32
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: