Måndag å SOLEN e framme...

Datum: 2009-02-09 Klockan: 10:36:28 Kategori: Allmänt

De e ju riktigt underbart att vakna av att solen skiner... fast ja egentligen först vaknade av att makens mobil surrade,,, sedan att Oskar satte igång nå disco dunk inne på sitt rum där basen riktigt DONK DONK DONK, men de låter mycket bättre å säga att det var av SOLEN.

Det är underbart vackert ute med gnistrande snö å sol som skiner.... Nu sitter jag här framför burken med Arwen i knäet som bara ska ha gos... hon har ju varit instängd en timma i garderoben i köket så nu e de lite synd om henne... hur hon hann in där vet inte ja??? Hon måste ha farit in som en oljad blixt när ja hämtade påsar för att hinna handla innan Daniel skulle iväg med bussen. Vill ju ogärna handla ensam även om det idag hade varit roligare då de blev race i affären för att hinna. Lilla jag hade dessutom glömt min nyckel hemma så vi va tvugna hem igen innan busstationen.... hrm TUR ja upptäckte detta annars hade ja inte kommit in igen... med varor å allt..

Fy va katten hårar.... huga...



Nope ska läsa lite innan ja ska iväg å jobba kvällen. Denna vecka är sista för min elev så fyra dagar kvar...

Hoppas ni alla har en lika fin dag som jag....

Kommentera här 2 st

Kommentarer
anne

Katter tar sig fram osedda överallt! Fast vår lilla far nog mest fram som en elefant för närvarande...

2009-02-09 @ 11:31:39
Länk: http://annnne.blogg.se/
vivan

Jag håller med dig..katterna håller redan på att släppa vinterpälsen...det flyger katthår överallt...djäck!!Har en kolsvart bondkatt och en lurva skogskatt..så jag vet vad katthår är...kramen!

2009-02-09 @ 15:38:53
Länk: http://vwellermo.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: