Milko loppet...

Datum: 2009-02-18 Klockan: 13:40:45 Kategori: Musik

Då va mina två ungar hemma från en dag i Filippstad å längdskidåkning i det sk Milko loppet.



De hade gått jättebra. Ingen av barnen har åkt speciellt mycket skidor men såg fram emot detta. Å båda kom två i sin klass De tyckte de va så kul å alla barn hade dessutom fått medlajer. I guld vet ni... STOLTA som tuppar. Va mycket de gör...

Men de hade varit kallt... synd att inte solen hade orkat fram idag.

**********************

Funderar över helgen å vad som ska packas. Har köpt ett nytt vitt linne.. måste se om det kan vara något att ha till jeansen... hrm... skor vet ja vilka ja ska ha i alla fall... de blir min svarta halvhöga stövlar med lite klack... de e tuffa å okej att gå i en stund.

Väntar på ett mail från skivbolaget EMI om div diteljer kring själva träffen med Katy Perry men det de sa igår när de ringde så blir de förmoligen efter själva spelningen.



Hon e en skitsnygg tjej verkligen.... hrm... ja de ska bli grymt detta å ja säger som han på EMI detta är TUNGA grejjer att få vara med om å ja e beredd att utan omsvep hålla med.... detta är man inte med om liksom.

Idee torka på mat fick ja visst med... borde ha tinat något ur frysen... hrm... ska gå å dyka ner i den å se va man kan hitta.




Kommentera här 2 st

Kommentarer
josefine

jaa hon måste ju ha någon assistent eller nått som hjälper henne med vardagssysslorna :D

2009-02-18 @ 14:26:30
Länk: http://pinksnow.blogg.se/
ronja

Jätte fin klänning, vart har du köpt den då :) Kram

2009-02-19 @ 16:19:46
Länk: http://ronjiia.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: