Advent står för dörren....

Datum: 2009-11-24 Klockan: 09:09:27 Kategori: Böcker

...och Tess har ingen känsla för Advent och Jul alls. Jag är inget för högtider MEN jag brukar ändå tycka det är lite mysigt med ljusen och det röda. MEN.... det regnar och är milt så vädret förstör det lilla jag brukar känna....

Att jag sedan är så förkyld så jag nästan inte orkar upp det är en annan historia och idag har jag lite jag faktiskt måste. Jag jobbar onsdag och torsdag och jag måste inhandla lite så barnen får matsäckar på torsdag... minst en krans måste göras.... PUST och SUCK.... LER... de går när jag bara sätter igång.

Ska vila någon timma först. Att sedan maken fick jobb idag är ju positivt MEN jag är ändå stressad så fort jag blir ensam HELA dagen. Undrar hur i Helsingland jag ska orka och hinna. Speciellt när jag inte är bra.

Men nu ska vi blicka framåt och tro att det ska gå alla tiders....

*******

Skriver som en annan bloggare gjorde... SNÄLLA kommentera. Det finns en snäll skara som alltid skriver något men alla ni andra,,,, Ett HEJ???? SNälla. På så sätt länkar ni till er egen blogg... tänk på de ni.

**********************

Vill även passa på och rekomendera en bok. Läs denna kriminalare. MYCKET BRA

Keplers HYPNOTISÖREN



I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen.
Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.
Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.

Hyptonisören av Lars Kepler är den första kriminalromanen i en planerad serie.
Aldrig tidigare har en svensk roman sålts till utlandet med en sådan framgång redan innan den publicerats i Sverige.


Kommentera här 13 st

Kommentarer
femman

Jag har oxå lite svårt för julen.. eller ja, rätt mkt ångest som tar över min kropp då tyvärr.. :-S Massa krav å skit! :-o



MEN igår plockade jag å näst yngsta fram lite adventsstjärnor å ljusstakar.. Så mysigt så ju! I år ska jag försöka se allt för vad det är (det fina å mysiga!) istället för att skena iväg å låta stress å krav å ångest ta över...



(positivt tänkande!:-))



KRAM

2009-11-24 @ 09:17:23
Länk: http://femmanfem.blogg.se/
Helena

Hej!

Jag hittade din blogg för ett tag sedan, genom en annan blogg....hmmmm vilken var det nu då?! Tycker du skriver direkt från hjärtat, gillar det, och knäpper fina kort!

Tyvärr har jag ingen blogg...hinner inte och vet inte hur man gör ;-) Inget data snille precis!

I alla fall, krya på dig nu ocg gör saker du tycker om. Hoppas du får en glädje kick snart och får inspiration till advent.



sköt om dig

Mallamousan

Ja men då kanske det passar bra att jag tar med Augusut i några timmar sen då, så får du en sak mindre att tänka på för stunden!:)

2009-11-24 @ 10:24:20
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Emelie

kolla gärna in min blogg !

Kram

2009-11-24 @ 10:36:11
Länk: http://emeaandersson.blogg.se/
cicci

Verkar onekligen vara en bok som jag skulle gilla...kan ju passa bra nu medans det är en sån trist årstid att mysa med en bra bok, framför en öppen eld!

2009-11-24 @ 14:36:27
Länk: http://cicci79.blogg.se/
Malle - Hockeyfru

ja absolut! de kommer ska du se! men grattis till makens jobb!krya på dig nu! kram

2009-11-24 @ 16:42:46
Länk: http://mysunshinestory.blogg.se/
anne

Jag väntar på Hyptnotisören i pocket, jag tog mig en titt på språket i den och konstaterade att den inte var skriven på "mitt" sätt, och beslutade att spara pengar och köpa den billigt.

2009-11-24 @ 19:28:37
Länk: http://annnne.blogg.se/
Peter

Hej...



med önskan att du tar hand om dig, och jagar den där eländesförkylningen på flykten...genast!



Fler än så blir inte orden för tillfället...det är liksom en känsla av tomhet som ekar där inne. Men dom återkommer, orden...så småningom.



Visst ja...inte sjutton skriver jag för att länka till mig själv. Jag skriver för att det känns bra att göra det till dig!



Sköt om dig väl, hälsar...

Peter

Mib

Hej är här och skickar dig en kram.

2009-11-24 @ 21:23:34
Länk: http://mibfilosoferar.blogg.se/
soffie

å den där började min gubbe läsa så jag får ta den sen,

Va kul att du skrev om den just nu för jag undrade lite över den;O)

kram

2009-11-24 @ 21:25:22
Länk: http://soffie69.blogg.se/
marie

Hoppas du piggnat på dej.

Vilka fina kuddar du köpt, dom gillade jag skarpt.

Kram o godnatt

2009-11-24 @ 23:37:06
Länk: http://mariekjerulf.blogg.se/
Mandy - En Masjävel

hoppas du haft en bra dag :D

2009-11-24 @ 23:53:52
Länk: http://mandyego.blogg.se/
Johan

Nej, det känns inte riktigt som det är jul om 1 månad. De senaste åren har vädret förstört lite tycker jag. Man får inte den där riktiga julkänslan när det inte är kallt och snö!



Den där boken ska jag läsa! =)

2009-11-25 @ 11:47:34
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: