Varför?

Datum: 2010-12-26 Klockan: 19:11:34 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Varför är allt så komplicerat?

Varför i all sin dagar behöver jag så mycket för att känna tillfredställelse?

Varför vet jag precis hur man ska leva och hur de ska vara när de gäller alla andra, men när de kommer till mig själv blir allt så svårt och riktigt avvancerat?

Att leva som man lär och göra som man vet är de bästa?

Jag har i alla fall kommit till många insikter den sista tiden. Jag har brutit med personer som verkligen förpestade hela min tillvaro. Som varje dag gjorde saker som gjorde att min energi sakta försvann.

Jag har kommit till ro och vet att jag har några få vänner runt mig som jag faktiskt mår gott av att ha i just mitt liv och som jag återigen tagit upp kontakten med på ett annat plan.

Jag behöver träffa vänner och göra saker med andra för att må bra. Jag behöver ha saker att se fram emot och inte vara så mycket ensam. Jag trivs inte med ensamheten. Det ÄR inte jag.

Nu fylls jag med massa fudneringar och tankar. Jag är en stor egoist somb ehöver massor med bekräftelse. När jag inte får detta börjar jag sakta ramla ihop. Falla i bitar likt ett stirt pussel som sedan ska finna sina bitar igen och bli helt.

Hur når man bäst fram till den som behöver hålla ihop mitt pussel? Var hittar jag mitt egna lim som håller ihop det och får mig nöjd med det som är?



I rymden finns inga känslor? Jo jag tror de. I min rymd finns det enorma känslor och just nu saknar jag dig så enormt. Det gör ont ända in i själen. ÄLSKAR DIG!


Kommentera här 5 st

Kommentarer
Pysselfröken

Hej gumman!

Hoppas att tankarna har slutat snurra. Tänker på dig. Av allt ont kommer säkert något gott. Önskar dig allt gott iallafall. Pyssla lite så tankarna får vila och händerna jobba. Jag brukar ta till det när jag har en svacka. Kram

2010-12-26 @ 19:24:29
Länk: http://pysselfrkensblogg.blogspot.com/
soffie

jobbigt själv är jag bara super trött just nu så jag orkar inte fundera på ett dugg.

hoppas allt ordnar sig till det bästa för dej,

kram

2010-12-26 @ 20:34:52
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Johan

Frågor jag har funderat över måånga gånger på senaste...



Ingen mår väl bra av ensamheten. Ändå är det precis det jag känner mig stundtals, ensam. Som du säger, man behöver umgås med de man tycker om, göra saker tillsammans för att må bra, men har man inga vänner då? Då sitter man här... Ibland känns det outhärdligt, men oftast går det. Man lär sig leva med ensamheten också, även om den alltid skär i hjärtat...

2010-12-26 @ 23:06:24
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Lilitha

Alla behöver vi en dos av bekräftelser. Ibland mindre, och ibland större. Så är det för alla. Man är ingen egoist för det. Utan man är stark som vågar visa och står för det. Kram Lilitha

2010-12-27 @ 00:25:20
Länk: http://lilitha.blogg.se/
Annelie Lorentzon

En stor kram till dig, hoppas du hittar ditt det du behöver för att känna dig hel och älskad, i synnerhet älskad av dig själv.....Skönt att du lyckats välja bort energi tjuvar i din närhet, det kan man vinna mycket på. Kram // Annelie

2010-12-27 @ 09:42:50
Länk: http://zikoria.blogspot.com
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: