Tattueringen.

Datum: 2010-05-05 Klockan: 19:16:51 Kategori: Tattoo

Som sagt jag tog en bild på den när jag hade suttit min första sittning... men glömde ta på den efter andra och ja tiden har gått... minns inte ens NÄR jag gjorde den längre men för alla som vill här är den klar å läkt framförallt.


Kommentera här 6 st

Kommentarer
cicci

jÄTTE FIN!

2010-05-05 @ 19:29:29
Länk: http://cicci79.blogg.se/
Ellis

Den är verklige jättefin! =)

Har precis kommit hem från en pysselkväll, men hann lösa dataproblemet på jobbet! =)

Ha det så bra!

Kramar

2010-05-05 @ 21:15:31
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Johan

Nu vet jag inte om det publicerades, för nätet laggade, så jag drar iväg en kommentar till.Är du nöjd med din tatuering?

Om du skulle tatuera dig igen, skulle du då göra det hos en tatuerare med relativt låga priser, inte så långa köer, men som inte har någon större talang innom tatuerandet, eller hos en tatuerare mes lite högre priser, längre köer, men som verkligen kan sitt jobb?SV: Ja, i måndags var det riktigt fint väder :) men idag var det lite sämre, ca 10 grader. Tyvärr hade det ju snöat i Växjö/Jönköping inatt med. Usch, det vill vi inte ha mer av nu!Det är ca 2,5 pluggveckor kvar nu eller vad man ska säga. Sedan är det 2 studentveckor, blir väl lite plugg där med skulle jag tro, men inte alls lika mycket :)Bal har vi, men jag ska inte gå. Dels hade jag ingen att gå med och dels krockar den med SM, för balen är nu på lördag. Då ville jag hellre spela lite matcher och vara med i SM, även om det kommer fler år och studentbalen bara är en gång i livet, men jag hade som sagt ingen att gå med. Så det blev ingen bal för min del, men jag gråter ärligt talat inte allt för mycket över det.Hoppas din dag har varit bra! :)

2010-05-05 @ 23:57:10
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
anne

För att vara en tatuering är denna riktigt fin. Om folk har tatueringar eller inte är för mig ointressant, jag tycker bara att de flesta tatueringar inte ser bra ut, om man skulle se dem på papper så skulle man bara skaka på huvudet. Men dessa liljor du har är fina! :)

2010-05-06 @ 06:57:17
Länk: http://annnne.blogg.se/
mamma mina

Godmorgon pinglan..Så snygg den är...härliga färger...Hoppas att du får en skön torsdag.kram kram

2010-05-06 @ 07:56:27
Länk: http://blondis81blogg.se
mamma mina

Här är det jämt grått men vi hoppas på det bästa..om inte så förgyllar dagen men en mysig fika med en söta blogg vän och son...

Jag vill med göra en tatuering men är för feg..vill ha en ängel som symboliserar min dotter o sen vill jag ha william skrivet någon stans på kroppen..men jag får funderaett tag tilll..Ha en skön dag.kram

2010-05-06 @ 08:39:29
Länk: http://blondis81blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: