Lust.

Datum: 2010-10-27 Klockan: 08:56:02 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Lusten som försvann.

Ska jag avsluta bloggen?

Frågan har kommit upp många gånger och nu finns den där. Jag behöver skriva. Behöver få ur mig och därför finns den kvar.

Men jag vill även bli läst. Å jag har en hel del läsare som troget eller oregelbundet tar sig hit. Läser. TACK. De värmer. De ökar till och med även om man inte har så många läsare som toppbloggarna har. De har å andra sidan inget vettigt i mina ögon i bloggarna heller. Yta och tjafs. Storbråk om sina otroheter och allt va de handlar om. Hörde de på radio idag. Ler... sånt är jag inte ute efter.

Men jag saknar debatten. Reaktionerna. Mera kommentarer på de man skriver. Jag har mina trogna som skriver kommentarer och det är jag så glad över men alla andra?? Inget... man måste inte ha en egen blogg för att skriva... skriv ett namn bara. Visa er. Vore skoj.

Vet ärligt inte varför de känns viktigt. Men de skulle ge så mycket. Förr hade jag så mycket kommetarer så de kunde ta timmar att besvara dom. Flera sidor. De va skoj. Nu så lite.

Känner mig tom totalt nu och borde vila. Rejält. Men nu vågar jag inte. Pressen efter mötet igår gör saker så svåra. Värre. De soms ka ge en styrka gör att man bara känner sig mindre värd. Mår skit. Mått illa hela natten. Magen är ur ballans och ja jag är inte pigg. Många tidiga mornar blir de när man jobbar helg och har alla vardagar barn som ska iväg. Borde sova. MASSOR.

Finner inget rogivande i något just nu. Bara nervöst inre kaos. Kaos. Röra.


Kommentera här 1 st

Kommentarer
Georg Hendrix

Förut skrev jag gärna skivrecensioner på gamla rockalbum från t.ex. 70-80-tal (som de flesta som läser min blogg antagligen aldrig hört talas om) eller så skriver jag gärna recensioner om bra filmer "ingen" sett, men brukar jag få feedback på detta? Nästan aldrig. Vilket är tråkigt, men samtidigt som man skriver om sådant man vill måste man gå "publiken" till mötes och skriva om sådant folket kan ta till sig lättare.



Jag tror detsamma gäller dig (inte för att vara elak). Jag förstår att du vill skriva om dina barn (och att många med 3 barn kan känna igen sig och kanske bidra med något tips) + att du är RIKTIGT duktig på dina "pyssel". (Hur hittar du tid till det? Vissa kort ser ut att tagit flera timmars arbete:). Men för personer som inte är föräldrar eller pysslar på sin fritid kanske de inte riktigt vet vad de ska skriva.



Mitt förslag är därför att gå utanför ramen (då och då). Släng in något skämt eller en diskussion kring ett samhällsproblem. Jag har ju börjat göra det och fått större respons :)

2010-10-28 @ 00:47:16
Länk: http://georg.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: