Ny opererad

Datum: 2011-12-29 Klockan: 14:01:42 Kategori: Allmänt

Ligger i karlstad. Opererade gallan igår. De har gått bra förutom ett galläck i buken.

Skulle röra mig nu och har väldigt ont som troligen beror på detta. Känns jobbigt. Planerad hem men nu har jag sådan oro i kroppen också. Väntar på läkaren igen.

Ligger på en fyrsal. Jag, en karl samt två damer. Blir en del aha upplevelser. Trodde ja genom jobbet mött de mesta. Ler. Men icke.

En klassiker nyss va att en av personalen blev nerröstand. Man ville ha den trevlige killen som jobbade i natt och på morgon till hjälp.

Vidare vill man ha sömntablett till kvällen då man inte sovit på hela dagen. Den va helt ny för mig. Brukar annars vara att man sovit på dagen och därför har svårt att sova. Ler.

Hann även mitt i allt på uva säga till en sköterska med otroligt tråkig inställning till resten av personalen och till slut mig. Ifrågasatte varför ja skulle läggas in. Detta hade min läkaren beslutat. De fanns nog ingen plats enligt henne så ha skulle få ligga i korridor. Sen skulle hon plötsligt rapportera över mig fast hon inte hade mig. När ja frågade va hon höll på med stöttade hon sin kollega. Vilken människa. Hon kom sv sig när ja fråga va hon ville med detta. Lägga sig i saker hon inget visste om. Hotad av min sköterska som kunde sin sak som till å med va narkossköterska.


Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: