Fredag.

Datum: 2011-07-08 Klockan: 09:52:22 Kategori: Hemmet

Då va de fredag....

Vi fortsätter med skafferiet och jag hoppas kunna börja måla där idag. Det måste bli klart i helgen så vi får tomt i det skafferi vi har. Det ska rivas. Det känns lite surt att man ska behöva riva inne nu. Bygget har ju hållt sig uppe på vinden. Nu börjar det närma sig att det ska göras saker här nere. Det är trappen som ska planeras in nu. Detta medför golven i köket och hallen. Det medför rivning av skåp. Omplacering av august sigvarttavla. Vet inte var vi ska ha den. Men nu får väl Daniel ta tag i att göra klart väggen i August rum så vi kan ha den där.

Jag gillar inte oredan som blir när man bygger. Men tyvärr är det ju så. Vi har ju så enormt lite förrådsutrymmen och inte blev det bättre utan vind och utan de två garderober som ska bli väg upp till vinden samt skafferi. Vet dock att det kommer bli kanon bara detta blir färdigt.

Man får stå ut om man ska få göra drömmen om större boyta.

Men jag ser ju vad detta påverkar August. Han har svårt att komma till ro. Svårt att lämna huset. Han måste ha koll. Han blir samtidigt störd av ljuden. Men han håller sig sysselsatt hela dagarna. Bara han får vara HEMMA. Det får vara så.


Kommentera här 5 st

Kommentarer
Anonym

tjohoo fredag men va tusan att det ska va så mulet varenda dag:(

må gott

2011-07-08 @ 10:15:39
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Janeth

Vet hur det kan vara det där, med att det blir störningsmoment i deras strukturerade vardag. Men ibland finns det inte så mycke att göra.



Här hemma så blev beslutet inte att bygga ut, utan i stället blir det ett hus på gården till dom två största barnen. Jag har dom med en annan pappa, men just nu så kommer dom varannan vecka, vi delar upp dom och har på det sättet en i veckan så då fungerar det ju bra med bara ett hus så länge.

Men bostads ytan är ändå minimal, vilket vi får ta tag i när de minsta barnen blir större. För just nu går det att dela rum =)



Ha det gott!!

2011-07-08 @ 10:58:56
Länk: http://[email protected]
Emelie - Mamman som älskar vitt

Ja nog är det udda allt... är så nyfiken medn samtidigt läskligt vem som kan ha skickat den! Nåja... vänta å se ;) hahaa.



Åh, jobbigt med oreda, jag hatar det! Därför vi letar större bostad... :) Men det blir nog toppen när allt bygge är klart iallafall för er :)



kramar å ha en toppenfredag!

2011-07-08 @ 11:32:58
Länk: http://njutensmula.se
Cindy

Sv; Vad roligt att du foljer varan blogg!=)

ja, vi hoppas vi kommer till en bra farm med massa harliga upplevelser. Hoppas bara det finns internet sa jag kan forsatta att halla bloggen uppdaterad:)

Kram Dorisarna

2011-07-08 @ 11:36:13
Länk: http://dorisarna.blogg.se/
Janeth

Barnens kusin är autistisk, så jag vet jur det kan vara.

Sen är vår mellanson, utredd men avfärdad =(

Hans vardag är nämligen lite kämpig, han måste ha en struktur på allt, nya saker måste förvarnas & bearbetas. Kläder är en djungel eftersom allt måste sitta på ett visst sätt, annars bli hela dagen fel.

Han äter bara 5 olika maträtter och har svårt att vara i grupp och stålsätter sig vid beröring & har svårt för känslor.

För mig, så känns det som att han har autistiska drag, men sjukvården ansåg mest att vi löste ju vardagen genom att förstå honom och lösa allt på ett bra sätt för honom.



Klart att vi helst skulle vilja ge alla barnen varsitt rum på direkten men vi är mer inna på att hitta nytt hus. Men eftersom vi bor på en familjegård med skog långt ut på landet så är vi ganska kräsna när vi letar hus. Men samtidigt vet vi inte det är värt att bygga ut här.

Många tankar är set, men lösningen fick bli på det här sättet så länge =)

2011-07-08 @ 11:50:21
Länk: http://[email protected]
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: