Fasad

Datum: 2011-10-04 Klockan: 11:55:20 Kategori: Hemmet

Äntligen får vi upp den nya fasaden. Jag har fasen skämts för vårt nergådda hus. Teglet är ju inget fel på men gavlarna med dåligt trä.... ful färg. Slitet. Hemskt.

-Titta här bor jag. Visst är huset fint? Å se va trädgården är förväxt också.

Nu kan jag snart stplt säga att vårt hus e snyggast på gatan. Å så viktigt. Ler stort. Givetvis inte. Men de blir de. Kanske inte pga att panelen blir bytt och ny utan för att vi har två takkupor som gör huset snyggare. Ett riktigt lyft.

         


Vi har valt plåt. OOOOOO!!!! Va har ni tagit plåt? Ja de har vi. Grafitgrå plåt. Så jävla smidigt. Inget underhåll. Spola av om de blir skitigt. Underhållsfritt och jag lovar ingen fan kommer se skillnad. Har en annan granne som har detta och de tog fan ett år innan ja ens såg de.

De går fortare att få på plats med.

Nu har kuporna fått lite plåt. Halva gaveln på framsidan ahr fått ny... men nu har de lagt ny plåt på altanen. Ja svart plåt där med. Ingen förbannad plast.

KANON e de ser ni. Jag tycker de blir bra.

Övervåningen är underbar. Satt där uppe förrut å pratade med en av mina vänner jag inte pratat med på länge. Saknaden har funnits där men jag är stolt. Dum. Men idag så.Fick även veta att jag fått mera avlösningstid och mera helgtid för prinsen. Fyra timmar istället för tre. Han får en natt till på helgen. En hel helg. Kommer hem efter skolan på måndagen. Jag är så glad att Malou ville detta. Att hon är den stora del i vårt liv som hon är. Att jag fått lära känna alla fina människor runt henne.

Kommentera här 3 st

Kommentarer
Anna

Å här tyckte jag att vi höll på att renovera!! HAHA..vi ligger lä!! KRAM!! :D

2011-10-04 @ 13:57:22
Länk: http://annapannis.blogg.se/
Linda-Mamma till Alfred

Ja såklart men jag kämpar på,en sådan där eldsjälv som aldrig ger upp vettu;)

Härliga bilder!

2011-10-04 @ 19:51:35
Länk: http://hummingbird.blogg.se/
cicci

underhållningsfritt is the shit! Annars blir det bara en belastning å ett gnagande dåligt samvete.....

2011-10-05 @ 08:28:53
Länk: http://cicci79.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: