Ett steg

Datum: 2012-08-14 Klockan: 07:57:30 Kategori: Allmänt

Idag tar vi ett steg närmare svaren som vi behöver för att lägga tillvaron tillrätta. Just nu kämpar jag dock med August så han ska äta och klä sig innan jag ska åka iväg för att vid ett första besök prata om hur Albin fungerar.
 
Han ska inte vara med idag utan idag är det intervju av mig som förälder. Ett stort underlag från skolan har de redan fått där man kartlagt de problem som uppstår runt honom i skolan.
 
Det är ofta rejält tungt detta första samtal där det känns lite som att man bara pratar om det som inte fungerar och är tokigt när man älskar sitt barn precis så som det är. Men det är ändå ett måste om man ska kunna få den hjälp vi så väl behöver.
 
Frågeställningen ställs brett. Man har inte ADHD? Eller Autism? Utan man tittar brett och så får vi se var vi hamnar. Om vi hamnar någonstanns. Men jag blir förvånad om vi inte hittar något inom ramen för NPF hos Albin. 
 
Så nu ska jag bara få lille herrn i kläderna....
 
 
Bild: En liten Albin. Här är han fem år och sitter på dagis.

Kommentera här 4 st

Kommentarer
Tufwa

Hej! Fin blogg du har, kika gärna in på min, kram :love:

2012-08-14 @ 10:17:22
Länk: http://tufwa.devote.se
Anonym

Ja man lär sig ju att känna igen vissa saker och ju mer man lär sig och läser på desto mer ser man både hos andra och sig själv.

Bra att du samlar positivt så kanske det negativa som ev kommer bara rinner av sen, det går ju inte att samla för mycket själen orkar inte ta emot och sortera allt till slut :-(

Men som sagt, vi får hjälpas åt att sprida goda energier till varandra o peppa så det positiva alltid väger över (om än bara med en ynka procent).

2012-08-14 @ 10:25:42
Länk: http://fredthevov.blogg.se
Becka [fotoblogg]

Åh så söt Albin är. & jättefin header du har! :)

2012-08-14 @ 12:35:48
Länk: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Sussi

Slås plötsligt av tanken att Filippa och Albin alltid haft ett speciellt band, hon tyckte såå mycket om honom redan som liten, och du vet ju att hon inte släppte alla intill sig.. Tycker de är lika på den här bilden :-)) Tänker på er! <3

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: