Fan...

Datum: 2012-02-28 Klockan: 11:12:49 Kategori: Kropp å själ/ADHD

.... magen mår skit,,, jag mår illa.
Jag är så trött.
Nu e jag less på detta. Är de brist på nått eller?
Går man till doktorn finns de säkerligen inte ett enda fel å så säger man att de är den tiden... för trötthet.
Ja vet att kroppen gått igenom för mycket en tid med men va sjutton hur ska man komma igång? Inte lätt när de är så tungt.
Jag är extremt känslig för både ljud och även ljus.... de är som om kroppen inte tål något. Lite stress symtom tänker jag själv. Men hur kommer man ur de? Tycker nog jag provar allt.
Svårt att vila och stänga ute allt med när man ska liksom fixa livet. Vardagen. Kanske är lösningen att allt återgår till det normala.
Torsdagkväll drar det igång med jobbet igen.
Sedan är de skönt att veta att Laban tvingar ut mig. Idag har vi gått en liten liten skogspromenad. Han tycker de är så läskigt så man får verkligen locka och locka. Så det tar ju ett tag innan man är igång med några längre stunder ute. Men många gånger blir de ju istället.
Magen har bestämt sig för att ge sig idag med. Den har varit i sitt esse ett tag nu. Så nu börjar de väl kanske å vara en sk upplösning. Men jag mår illa och detta är också tröttande.
Nåja. Man får ta en stund i taget. Goaste valpen har sovit på armen i natt. Äntligen någon som vill ligga nära... ler. Vi har varit ute och vi har fått frisk luft i alla fall. Barnen är hur duktiga som helst att hjälpa till hemma och grejja. Så denna dag kommer gå bra den med.

Kommentera här 3 st

Kommentarer
Stina

Känner igen det där med ljud o ljus. Ja stressymtom är det nog... Svårt att veta hur man ska vända på det, men första steget är nog där du är nu, att du lagt märke till det!! Hund är ju underbart för kropp o själ. Mycket tysta långpromenader gör susen för kroppen! Du får göra som när man slutar röka eller "bantar". Ställ dig still en stund när du känner så där och begrunda vart det kom ifrån...Grejen med stress är ju så att man får nog backa bandet ganska långt för att komma fram till vad som leder in i en stress-spiral. Ha det gött med vovven o familjen!

KNORKAN - Presenter & Inredning

Varmt välkommen till KNORKAN! Just nu har du chansen att vinna ett virkat kuddfodral med handgjorda detaljer från Svanefors. För mer information om tävlingen besök KNORKANS facebook eller blogg ♥

2012-02-29 @ 08:29:04
Länk: http://knorkan.se
Linda-Mamma till Alfred

Hoppas verkligen du mår bättre snart! Ja fasiken alltså OM den kommer bort, då vet jag inte vad jag gör!Ja det verkar som det hon har dock inte svarat mig ang. avsändaren än. Men i boken så står det ifall den kommer bort så skall den skickas till mig..så hoppas verkligen den dyker upp snart!

2012-02-29 @ 12:18:01
Länk: http://hummingbird.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: