Journalläsning

Datum: 2012-02-18 Klockan: 00:05:17 Kategori: sjukhus/sjukdom

Jaha... å så kom då journalen hem.
Jag ville ju ha min omvårdnadsjournal också. Kanske skulle jag sagt just detta också. Men ja frågade så tydligt trodde jag så jag menade det jag antagligen inte sa. Typ.
Å så läste jag.
Så var journal med från bröstcentrum.
Å där föll min värld.
Jag läste något som gjorde att jag känner att det nog inte är så självklart att de är ofarligt. Jag vet att inga prover är hundra. Men det som jag läser gör att jag tror att man är osäker. Ändå fick jag ett brev hem att det inte är malingt. Eller menar man att det är ofullständigt för att man inte tog fem prover utan bara fyra. Men ändå menar läkaren som svarar att man vill att operationen ska ske så fort som möjligt. Operationen var något jag ville för att jag inte ville ha de kvar. Oavsett. Men här låter det ju som att de bör tas bort så fort som möjligt. Varför om den inte var farlig?
Pga av sjukdom så har jag inte kunnat komma så fort som möjligt. Två gånger har jag fått skjuta upp. På tisdag är de dax. Så det är skönt.
Jag vet att ingen kan säga något till hundra procent. Men förut trodde jag ändå att fast att jag vet att de skickar knölen igen sen så att de va tryggt. Alla runt, även andra läkare på sjukhuset har sagt att jag ska ju göra detta men ja de är ju inte malingt så va skönt. Är de JAG som förmedlat de eller är de va de läst? De vet väl va som menas. De sitter inte och tolkar.
Varför lägger jag energi på saker jag inte kan påverka? Är de cancer så är de cancer. Jag kan ju inte göra något åt de. Men jag är så ledsen.
Fick ett sms:
Det är inga fel på dig. Vi tycker om dig och vill inte ha någon annan mamma.

Någonstans fast man tvivlar har man gjort något rätt. Å jag ska göra allt för att må bra igen. Älskade ungar.

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: