Underbara

Datum: 2012-03-27 Klockan: 10:57:18 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Ibland är det något litet som kan göra en så otroligt glad. En kommentar, ett leende eller bara en beröring. Det lilla som betyder så mycket.
Sedan är det saker som är så stora. När jag idag på morgonen möter min son och jag känner mig varm inombords och tänker:
VILKEN STILIG kille han blitt. MITT barn.
Snart 17 år sedan. 21 år gammal blev jag mamma till mitt första barn. En stor händelse. Något magiskt. Sådär så man knappt kan sätta ord på de. Kärlek. Samhörighet.
Två underbara söner till. Lika fantastiskt.
Att få en kram. Ja till och med jag har lärt mig. En beröring. Ett tack. En hand som söker min och kramar den ömt och ser mig i ögonen och säger tack för att du hjälper mig. Så litet för mig men så stort och värdefullt för mottagaren.
Minnen. Saker man delar. Som man både kan skratta och gråta till. Gemenskapen.
Nya möten. Öden.
August som med sina funktionsnedsättningar har gett oss så mycket. Kunskaper, insikter. Som vi har växt. Hade jag inte haft min August hade vi inte mött en hel rad med människor som idag betyder så mycket för oss.
Ett sms. Några ord. En bild. En liten filmsnutt. Några fraser som kan få en att sitta och le i flera timmar. Saker som värmer. Pirrar i magen.
Ett mail, ett vykort eller ett brev. Ett telefonsamtal.
Idag har jag på morgonen verkligen känt mig så glad. Jag har känt den där speciella känslan. Lycka... massor med känslor. Att känna att något stort händer och att man är delaktig. Att man räknas. Finns.
August sitter vid sin dator. Han sjunger. Det är en blandning av julsånger och ord han komponerar in. Det är ord av glädje. Sången blandas med alla de frågor han alltid har. Så kommer några WIIIIOOOO.... jippi. WOW. Inte innesluten utan glad. Vad glad jag är säger han. Jag måste skriva ner alla saker han sagt. Så jag kommer ihåg.
Solen skiner. Snickarn är här och tar bort altandörren i sovrummet och får in ett fönster. Jag sitter och bara är. Funderar. Tänker. Planerar. Hrm. Jo så får de bli. Jag njuter. Vill bara vara.
Till DIG, ER. Tack för att ni finns. Tack för allt ni gör. Allt ni delar. Ord som värmer. Saker som är så stora. Saker som gör att man tror på livet.

Kommentera här 3 st

Kommentarer
Anonym

Ler stoooort åt dina rader, sätter mig ner ordentligt på stolen o bara är jag också - får sång av glädje i hjärtat av din son också, gillar det utåtriktade glada i våra speciella pojkar, de ger så mycket glädje åt oss eller hur ♥♥♥



kram o så lite nosgnugg till vovs oxå förstås

2012-03-27 @ 15:05:36
Länk: http://fredthevov.blogg.se/
Jennica - mamma till Melwin

sv: jag håller med dig ang rutinerna! man gör ju det som funkar bäst för sitt eget barn :) det viktigaste är ju att alla mår bra.

2012-03-27 @ 22:11:57
Länk: http://mammajennica.blogg.se/
Mallamousan

Här flyger vi som på små moln! :)

2012-04-02 @ 10:19:05
Länk: http://malamousan.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: