Bullmamma

Datum: 2012-10-29 Klockan: 14:16:11 Kategori: August/barnen/Autism

Idag har jag varit lite bullmamma. Jag bakar sällan och vill helst göra de fort och själv. Idag har dock mästerbagaren varit med. Han vet hur det ska vara och det ska vara på Malous sätt. Ler. De bakar en hel del så självklart har han lärt sig där och han är väldigt duktig.

Vi har haft en bra mamma och son stund.


Kommentera här 2 st

Kommentarer
caroline - mamma till nellie och novalie

oj så många kommentarer jag hade fått av dig :) bara roligt!

jag tänkte att jag svarar väl lite här till dig :)
Vad det gäller jobbet så är det en butik i Karlskoga som ska flytta, jag ska renovera den nya butikens lokaler och hjälpa till med flytten och inredningen. sen eventuellt jobba lite där ibland också.
Jag vet inte vad jag vill hålla på med framöver, det återstår och se. Jag har så svårt för att bestämma mig så därför vill jag nog inte plugga massa år nu när jag inte vet vad jag vill. Men visst skulle det vara kul att jobba med inredning :)

Ja Lena är kvar på öppna förskolan och hon är ju bara för GO! Visst är barnen lika Rickard, så fina så.

Kommer ni på Ingelas 50-års fest? Vi tänkte ta med barnen också :)

2012-10-29 @ 18:25:41
Länk: http://caaaarolines.blogg.se
Johan

Nybakade bullar och en kopp kaffe eller ett glas mjölk är ju ruskigt gott! :)

SV: Det var så lite så. Jag vet inte om jag hade varit lika bra på att sätta ord på allt irl, men såhär är det inga problem och jag har ju alltid haft lätt för att skriva. Så ja, jag säger bara vad jag upplever och hur det känns och det är en positiv känsla och upplevelse jag får av det jag har läst här på din blogg på senaste :)

Det låter fint. Ännu piggare nu? :)

Ja, tänk om det vore så lätt som när mamma och pappa var små, kanske när du var liten också? Att det bara var att gå någonstans och så hade man ett jobb, typ. Så är det ju inte riiktigt idag, men ibland kan man ha tur, så jag hoppasatt jag har tur med ett jobb eller lägenhet snart :)

2012-10-29 @ 22:50:43
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: